привіт всім я хотів задати це питання,тому що це дуже часто трапляється мати справу з уживаних автомобілів з км taroccati,маючи ці дані (які я включив в "вкладення"), я хотів би побачити, як можна зробити, щоб визначити, скільки км в рік реально.![]()
привіт всім я хотів задати це питання,тому що це дуже часто трапляється мати справу з уживаних автомобілів з км taroccati,маючи ці дані (які я включив в "вкладення"), я хотів би побачити, як можна зробити, щоб визначити, скільки км в рік реально.![]()
Привіт, якщо км на автомобілі були розширені, щоб гарно й трохи важко визначити, км реальних.........
Я згоден з todos.
привіт, дякую, що відповіли мені.я не знаю, якщо подивився вкладення,в ебу є деякі параметри, тривалість життя екю,і їх можна отримати оцінки,але не знаю, як ви можете розрахувати,ви бачите їх небагато, і загального стану автомобіля.
saeta, вибачте, я в цей час не можу читати вкладення, однак, я гарантую, те, що я сказав вам, перш ніж...
На карті важко їх інтерпретувати також і тому, що, якщо ви робите повну роботу, можуть змінити навіть км ECU.
я згоден з колегами, якщо він зробив хорошу роботу навряд чи можна зрозуміти.....
що автомобіль ми говоримо?
повинна бути джульєтта 2000cc ...ви чули, що альфа-х на гарантію, якщо вони були зроблені кимось??'
Що таке заєць? Кролик Abarth
Від того, що у вас опубліковано, здається, близько 16 тисяч кілометрів. але якщо ви хочете побачити інші параметри, потрібно читати e2p. Справа в тому, що, як сказали інші, якщо вони розширені, навіть на ecu двигуна не подивитися нічого.