Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: Fgtech galletto v54 проти ktag

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    10

Fgtech galletto v54 проти ktag

Привіт всім. Я новачок на форумі і хотілося б отримати більш детальну інформацію про ці 2 продуктів. Зокрема, у мене є півник, але ще не я ризикнув підключити його до моєї машині, так як не знаю ще свої реальні можливості і процедури. Я читав, що це півник, що нова версія працює добре, і ви рівні для кількох речей. Ви можете дати мені інформацію з цього приводу? Заздалегідь дякую і вибачте за невігластво!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Привіт у мене теж є v54 і, чесно кажучи, я дивився і продовжую дивитися в ktag тому що, як інструмент, мені подобається. Єдине обмеження, яке має ktag це тільки для читання в школі забули написати в послідовний. Півень замість трохи більш пружною, навіть якщо, використовуючи його, на жаль, я знайшов якийсь протокол, який не працює. В іншому я залишився задоволений, для першого досвіду думаю, що краще півень відмінне придбання.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    10
    Дякую за відповідь, Андрій. Ви справді ktag мені він дуже стриманий в тому, що ви можете використовувати тільки на школі, і це спонукало мене зробити вибір на користь півник, тільки, що досі не можу зрозуміти всі його можливості

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    k-tag і kess набагато краще, півник, повір мені!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    10
    Карло дякую за відповідь, набагато краще, чому? Щодо протоколів, надійність? Для зручності використання, але Півень є плюс, ти так не думаєш? Хтось отримав, щоб спробувати їх обох, і може перерахувати переваги і недоліки? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    що стосується обладнання, я пробував тільки півень, скажімо, якщо взяти k-tag, тобі потрібно взяти також kess для того, щоб читати і писати в послідовний, що у школі.

Використовуйте півень не дуже складно, якщо ви звернете увагу, всі функції, все дізнаєшся, план залежно від блоків, які вам подадуть. У будь-якому випадку, якщо читати в послідовний, просто виберіть потрібний драйвер і прочитати, очі, що деякі не читає взагалі, але тільки віртуально (virtual read) але все одно там це все написано в документації, що тобі була надана з півня.
    Для роботи в школі, а не в залежності від ебу можна працювати в boot mode, jtag або триколор, і навіть у цьому випадку дотримуйтесь документацію і перейти на безпечний.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Півник надходження до 2012/13.
    З Ktag ти авто останніх набагато більше, і що півник не підтримує ****llo EDC17.
    EDC17 про opel corsa 1300mjet тому, тільки ktag. Те ж саме F-серії бмв, тільки нова версія

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    З Ktag ти авто останніх набагато більше, і що півник не підтримує ****llo EDC17.
    EDC17 про opel corsa 1300mjet тому, тільки ktag. Те ж саме F-серії бмв, тільки нова версія
    привіт fabiuz, який edc17 opel говориш щодо абревіатура точно, що мене цікавить, спасибі.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    привіт fabiuz, який edc17 opel говориш щодо абревіатура точно, що мене цікавить, спасибі.
    Bosch EDC17C18

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    Opel corsa 1.3 edc 17 с18 tc 1766 півень 54 назад в boot mode tricore

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •