Результати 1-4 з 4

Обговорення: Півник V54....але який?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102

Півник V54....але який?

Добрий день! ....після декількох думки і пошуку, який інтерфейс зробити, щоб почати рухатися мої перші кроки, я прийшла до висновку, Wingnut V54 (я маю на увазі клон, звичайно)....я знайшов кілька версій в інтернеті, і почитавши різні обговорення, я зрозумів, що зміна материнської плати, внутрішня, причина, по якій може не працювати в bdm, може відбутися збій запису через компонентів мало, та ін....але, як я розумію, хороше від поганого? я зрозумів, що є коди дивитися, але я не розумію, ne, які вони, ні де шукати.
    Заздалегідь дякую за прямі, які мені потрібні....і приємного дня всім!!!!
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, велика частина коштів від Вас згадано огляду hw, ті, які ви знайдете в інтернеті від продавців східних, як правило, не є надійними, вважає, що ціна 50-60$
    я не думаю, що перебуваєте надійність одного від 250-500 євро........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, велика частина коштів від Вас згадано огляду hw, ті, які ви знайдете в інтернеті від продавців східних, як правило, не є надійними, вважає, що ціна 50-60$
    я не думаю, що перебуваєте надійність одного від 250-500 євро........
    я мав на увазі, як інструмент, ціни-вище.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    При купівлі галле-це завжди лотерея...пошук знайти продавця, який знаходиться у вашому районі, з тим, щоб вийти самому і мати, як мінімум, на допомогу...і намагається зловити одного дому з пластику, який, здається, кращі

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •