-
читання і запис в послідовний півник v54
привіт всім
будучи на перший досвід, цікаво поради для вас спеціалістів, якщо ви можете люб'язно мені допомогти:
я озброєний galletto v54(клон),,,,, що те, що я зрозумів, це був не мудрий вибір(150 євро, тому я думаю, cineseria чисто),,,, для того, щоб видалити egr на блоці bmw EDC16C35 (520d 163cv), а потім рубав з карти, щоб отримати досвід,,,, (я маю величезну пристрасть до електронної,,,,але дуже мало знань в області програмного забезпечення і устаткування, автомобілі...),я думав, що можу випробувати все, через послідовний порт,я купив також mpps,але, на щастя, після прочитання кількох ваших відгуків, я пішов з mpps, і передається на гайку-баранець,,,, але від того, що я зрозумів, що я повинен зробити, принаймні, повного резервного копіювання в bdm, щоб не знайти собі пішки, чи не так?,,,після перегляду більш або менш кроки, щоб запустити його в bmd чесно кажучи, я вже зробив це в нижній білизні, я в курсі вартість блок управління новий..без, а потім говорити про кодувань ,,,оновлення, та ін,ви скажете, що ці речі нехай роблять професіонали!,і ви абсолютно праві,але моя пристрасть настільки сильна, що я не зміг залишитися поза...(вже в 12 років я був приголомшений, кілька пк епохи,є віце-ношу з дитинства...)
на закінчення,я сподіваюся, щоб зробити читання в послідовний,змінити файл для виключення рециркуляції з таких програм, лише 1.2,ecu safe або ще й переписати все завжди послідовний?або я ловлю себе на ноги?якийсь інший шлях, менш risciosa можете?
велике спасибі заздалегідь, хто може дати мені роз'яснення з цього приводу, будучи pivello про це все...дякую
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Привіт Патрік, що краще, як на мене, це краще робити копію для читання в bdm, щоб кожен блок, тому в разі неприємностей ви завжди файл.
якщо ви не впевнені у своїй практичності, може бути, в першу чергу намагається виправити деякі ебу і зробити трохи випробування і будеш займатися.
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
ті, ecu з галло ви робите спокійно,пам'ятайте, але хороший блок живлення стабілізований, підключений до батареї
-
vsto, що у вас є mmps зробіть також читати.
Дотримуйтесь раді sportknight, використовує зарядний пристрій красивий великий.
Я з mpps я зробив, що ебу без проблем, перш за, але я зробив копію в BDM ебу, звичайно, клони не всі рівні.
Став уважним і з Півник, час тому один мій приятель заблокував VW edc16u, а потім відновити з вихідним файлом, а з kess і з mpps я ніколи не стикалися з проблемами.
-
спасибі,хлопці, я постараюся centrilina використовувати для того, щоб випробувати bdm,між тим, купівля dima bdm,,,я думав, що між тим, щоб читати тільки ебу в послідовний з півень v54 клон,як я зробив з mpps,в теорії я не повинен робити хвороб, чи не так?,,так то я файл ліжко з mpps,то в послідовний з півня,і тоді я сподіваюся, що в bdm,,,так у мене буде менше шансів використовувати велосипед, щоб йти на роботу,,,
я ще раз дякую вам,я відчуваю, що мене більш комфортно з вашою підтримкою,ви найкращі!!!вітаю на сайті!
добрий день всім.
p.s.відправлю фото мій перший edc згорів майже напевно.....
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму