-
НОВАЧОК
Всім великий привіт
Привіт всім, мене звати олександр, я новачок в галузі, шукаю інформацію про мою alfa 159 jtdm (EGR, DPF off), я натрапив кілька разів на цьому форумі, вважають його вельми цікавою, багатою інформації і знаючих людей.
Я вітаю всіх, бажаю вам доброго дня.
-
Привіт zxrrr, ласкаво просимо. Давай більше інфо про вас, починаючи з імені.
-
Вибач, я не прочитав, добре, Ласкаво просимо, Роберто, що ти робиш? ти автопрому-ремонтників або просто любитель?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ласкаво просимо на форум роберто
-
НОВАЧОК
Привіт, Пов я просто любитель, у мене два брата, які мають ремонт/електрика і з самого дитинства я завжди бродили в їх локальної ключів, жиру, та автомобілі...я дуже цікавий, мені дуже подобається експериментувати, працювати фізично в maccanica/електроніка, дрібні роботи виконую сам, моє справжнє ремесло технічного HW/SW і ЛОКАЛЬНОЇ мережі....
У мене як я вже говорив, альфа 159 1.9 jtdm 150, як і всі incappo проблеми з EGR і т. д.....у минулому я встановив додатковий блок управління, даючи гарні задоволення, але останнім часом, здається, дайте ознаки несумісності (я вже знаю, що сильно не рекомендується), і в результаті народження сильне цікавість на перепризначення. Читаю тут і мені здається, можна щось зробити в ****llo diy, може бути, в один прекрасний день допоможу моїм братам в цій області...хто знає...а поки це приємно мріяти.
-
НОВАЧОК
Привіт Domenik, спасибі
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
привіт роберто
welcome to форум
-
НОВАЧОК
Привіт sv2hqx! Many thanks 😊
-
привіт і хорошого pemanenza