Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935

Проблема інерційний вимикач Grande Punto

Я приїхала в майстерню в Gpunto 2009 року, з бельгії, який в результаті аварії незначні, що не компромісу навіть подушки безпеки, вона пішла в замок, на вимикач інерційний. Ця модель не має перемикача фізичного, принаймні, не встановлений у місці, як правило, під рульовою колонкою dx, і від діагнозу в боді не змушує мене йти до кінця процедуру переозброєння, як з delphi, що з КТС, і, отже, ми не були до завантажитися. Дивно, що в цих випадках він повинен горіти чотири стрілки, але не показує нічого ненормального, якщо не факт, що не частина.

Я також спробував процедуру на важіль стрілки, але без успіху.

З того, що я читав навколо, здається, версії автомобілів, які є помилка, яка посилає в багаторічні блок ecu двигуна в таких випадках, що б riverginare, щоб вирішити.

І траплялося щось подібне хтось з вас?? Я хотів би уникнути, щоб продовжити спроби, якщо можна.

Дякуємо за співпрацю...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Як правило, з послідовністю стрілок дозволяє батареї, це нормально? Я його відключив на пару хвилин? В діагностиці не дає жодної помилки? Ecu, srs і тіла?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Що версія Grande Punto і точним?
    Об'єм двигуна - Бензин або Дизель?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    1.3 mj, велика крапка не версія evo, 2009 рік. Блок управління двигуна jf3. В діагноз я від помилок, пов'язаних з інерційними тільки в блок керування двигуном, який змушує мене видалити, яка потім відновлюється, як тільки ви спробуйте запустити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    1.3 mj, велика крапка не версія evo, 2009 рік. Блок управління двигуна jf3. В діагноз я від помилок, пов'язаних з інерційними тільки в блок керування двигуном, який змушує мене видалити, яка потім відновлюється, як тільки ви спробуйте запустити.
    якщо я не помиляюся, ці машини не мають innersiale в ecu, але і фізичному !! позиціонування, ви повинні знайти їх поруч і бити п'ятою з боку водія .. ви пробували з multiecuscan ? він це повинен зробити, якщо в ecu

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Він вирішує з riverginare 2 ecu знаходиться файл з іншої ecu ти незаймана і перекодувати форсунок
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, якщо ти пошту дані в ecu, і тобі 2ep і riverginare

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Дякую за поради, насправді я зрозумів, що проблема була в ****llo ecu. На даний момент автомобіль пішов в кузов, не тільки мені повідомляють, читаю eprom подивимося.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Дякую за поради, насправді я зрозумів, що проблема була в ****llo ecu. На даний момент автомобіль пішов в кузов, не тільки мені повідомляють, читаю eprom подивимося.
    ви можете також працювати на її читання видалити збій блок
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    ви можете також працювати на її читання видалити збій блок
    Ти завжди говориш читання eeprom, вірно?? На флеш-було б занадто просто...😜

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис