Результати 1-1 з 1

Обговорення: Weber Mpe-750 (Bosch Me7.4.4)

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    6

Weber Mpe-750 (Bosch Me7.4.4)

У мене є гідроцикл Polaris Msx 150, що підключити цей двигун від автомобільної промисловості, використовується для багатьох додатків, в тому числі квадроцикли, снігоходи та багато іншого. Це двоциліндровий з турбонаддувом kkk k03 управляється електронікою Bosch Motronic ME7.4.4.

Блок управління має калібрування така товста, що залишається незгорілого палива, яке потрапляє в кубок і швидко псується, масло. Я не знаю значення afr оригінальні, і я не збираюся свердлити випускний колектор для підключення другий зонд, моя ідея замість того, щоб відключити лямбды від ебу і з допомогою зовнішнього інструменту, щоб перевірити, стехіометричне співвідношення в стадії обробки. До речі, на стор 19 керівництва, які я додаю, кажуть, що двигун працює в closed-loop між мінімальним і 4000 оборотів, якщо немає прискорення.

Є хтось, хто знає, як зробити таку зміну? Я також інших параметрів, які потрібно змінити, я, на жаль, не знаю, куди подіти руки... будь ласка, напишіть мені в приват, що ми домовляємося
    File Allegati Файл Вкладення

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •