Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985

клонування тіла grande punto evo

ragzzi мені довелося замінити боді grande punto evo 1.3 mjtd 75cv 2011 стільки ж fiat-delphy 00518699250 через прохід 93c86 але, переміщаючи пам'яті викликає ряд питань, після включення всі індикатори відсутність зв'язку на шині can і не вдається зробити вирівнювання повернувши його e2p тобто роз'єм під знесення можу привести в рух з scodifica все, і вирівняти все залишається єдиний недолік, не можу додати ключ і пульт дистанційного керування оригінальний автомобіль, так як у мене немає тіла знесення.
    моє питання ,можна знайти зону на дамп, де знаходяться ключі і пульти дистанційного управління і sposterla в читанні body злому замків так, щоб змусити працювати пульт дистанційного керування відкриття, що то транспондер не хвилює, так як автомобіль повертає із загальною.
    додаю читання з пам'яті і заздалегідь дякую тих, хто дасть мені руку, коли мене руйнує па**і чому не працює пульт дистанційного керування
    File Allegati Файл Вкладення
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт у мене була аналогічна проблема, але для того, щоб не переплутати, тому що ви змінили боді? ще що-небудь перевірити в hex на і пам'яті у результаті мати той же номер sw?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт у мене була аналогічна проблема, але для того, щоб не переплутати, тому що ви змінили боді? ще що-небудь перевірити в hex на і пам'яті у результаті мати той же номер sw?
    змінилося тіло за частих обвалів на мережі can з моменту заміни не виникло більше проблем, здається, є різний софт
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    змінилося тіло за частих обвалів на мережі can з моменту заміни не виникло більше проблем, здається, є різний софт
    Але тіло ти взяв новий? якщо ти читав файл, діва випадково? Може бути, звичайно, корисно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    ок, але машина їхала на мотоциклі з тіла старого?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Я порівняв два файла, але, здається, занадто по-різному, я на 93lc66 з точки 03' я також знайшов рядка, де на мою думку вони написані коди, їх я замінив, але коли я вставляю картину я не можу навіть не перевіряти код, тобто вмикання та вимикання індикатор замку і, відповідно, не заводиться.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •