Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27

проблема при зміні сенсі-драйв citroen c2 vtr

Всім привіт, у мене проблема в c2 моєї дружини, і 1.6 16v vtr з курсів сенсі drive, пару місяців після того, як його купив з йти вперед змінював курс завжди гірше, зриваючи і sfrizionando, я прийшла до citroen змусити його зробити уроки і трохи було добре, через пару місяців повторно те ж питання, що відключити акумулятор на 5 хвилин і riattaccandola передач назад autoapprendimenti і Йде прикріплені , але після ще 2 mesetti приблизно одно повертається, тепер я цікаво, якщо це може бути блок управління коробки передач або приводу....... хтось коли-небудь подібна проблема? Хороша робота для всіх. .......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Оттавіо Visualizza Messaggio
    Всім привіт, у мене проблема в c2 моєї дружини, і 1.6 16v vtr з курсів сенсі drive, пару місяців після того, як його купив з йти вперед змінював курс завжди гірше, зриваючи і sfrizionando, я прийшла до citroen змусити його зробити уроки і трохи було добре, через пару місяців повторно те ж питання, що відключити акумулятор на 5 хвилин і riattaccandola передач назад autoapprendimenti і Йде прикріплені , але після ще 2 mesetti приблизно одно повертається, тепер я цікаво, якщо це може бути блок управління коробки передач або приводу....... хтось коли-небудь подібна проблема? Хороша робота для всіх. .......
    Що я пам'ятаю, він адаптація механічний йти до пошти..
    до вилки, ви повинні дати допуск 45-100, якщо проблема виникає кожні два місяці, і не приписати блок управління або привід можливо більше, ніж у використання авто і стежки (Крутих Підйомів, Руху)..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27
    Але підйомів немає, не робить ніколи і ні черг для трафіку, ми живемо на рівнині за межами міста ..... тоді я можу перевірити те, що ви сказали..... спасибі �

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0
    а відповідь дуже giustagd

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13
    Як правило, це вирішить проблему з адаптацією коробки передач і зчеплення, з діагнозом.
    Ви повинні attavare зарядний пристрій, коли ви робите адаптації.
    Привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27
    Але насправді зробили йому зробити уроки , citroen, однак після 3-х /4-х місяців проблема з повторним. .....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13
    На жаль, ці роботизована коробка передач залишають бажати кращого... Якщо ви використовуєте все, що котирування, зчеплення буде. Або і frizionegia красивіше, ніж піщаному...

Citazione Спочатку Написав Оттавіо Visualizza Messaggio
    Але насправді зробили йому зробити уроки , citroen, однак після 3-х /4-х місяців проблема з повторним. .....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Подивіться у мене delta 1.6 з кондиціонером, литими дисками і роботизованою коробкою, і я ніколи не довелося переробляти вчити зчеплення,якщо qst регулювання втрачається щось, з точки електронну не Йде. ..якщо б це було зношене зчеплення не піде, звичайно, добре, то після навчання...я перевірив електрично. Батарея в хорошому стані? Парваті напруги в момент пуску двигуна може викликати дефекти зазвичай

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у мене була проблема дуже схожа на вашу на C1 1.0 3 циліндра...
    на практиці їх споживає аукціоні з'єднання між виделкою зчеплення і привід...
    просто відновити цівка і місця ж у вилку зчеплення, може повернути матеріал за допомогою зварювання і зміна повинна повернутися і працювати хор...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •