привіт, хлопці я використовую kess v2.10 клон з fw 3.009 хотів би запитати, якщо можна було оновити fw і якщо можна це зробити спасибі
привіт, хлопці я використовую kess v2.10 клон з fw 3.009 хотів би запитати, якщо можна було оновити fw і якщо можна це зробити спасибі
Привіт, я не знаю, якщо у вас є досвід і устаткування, щоб зробити це в поодинці, але ви f? як оновити hw sw.....пошук інфо у форумі, і речі вам будуть пі? ясно..........
Спасибі велике, пристрасть двигуни намагаюся поглянути..і ще, якщо одне мені тільки що повідомили, що в Мілані c ? його двоюрідний брат, який робить це тільки для програмістів..? робить їх дуже схожі, всі оригінальні, по якій дуже пі? надійні з вартість, безумовно, підтримати..щоб? тепер оцінюю, чому? чесно кажучи, не хотілося б поєднувати збиток all hw
привіт всім, у мене KESS V2 ( C. ) v. 2.06 і aqggiornato в 2.08 з прошивки 3.099. мені довелося підключити, коли пк був підключений, так що довелося відновлювати sw і fw, в тому числі і папка TF SD. Коли я підключений і все має бути, книга буде оновлюватися, я не активує всіх моделей/двигунів, що і повинен, якщо можливо, знати, як виправити таку проблему. заздалегідь спасибі.
Джованні здрастуйте, спробуйте перемістити sd слот, що на цей клон має значно більше..або замініть sd з 2giga, тому що, як правило, клони збирають 128..якщо ти не хочеш змінити sd і зберегти те, що у вас форматування всі способи, які ви знайдете в списку, очевидно, переформатувавши для останнього з 32fat..ти робиш ці тести, я вирішив так
дякую, чувак х своєчасний відповідь, я зробив як докази з sd, що переформатування в інші формати. SD і 2 гб.
і можливо, що папку TF на sd-карту, є якась проблема або відсутні файли? якщо встановити fw 4.036 не вирішить проблему? дякую
Може бути також, що файли всередині пам'яті якщо ви пошкоджені з якоїсь причини...навіть якщо gió я прочитав зараз ваш пост почав, і я повинен сказати, що, підключивши kess до пк, коли він підключений до Інтернету, що більш імовірно, що станеться, що вона ебется на nxp kess
привіт всім, це правда, що клон kess v2, ви, можливо зміна внутрішніх компонентів, щоб зробити його більш ефективним
я читав в мережі, що заміна компонентів працює, як оригінал. Якщо хто-небудь знає, які компоненти з кодами, якщо можливо, розміщувати їх на це обговорення, щоб зрозуміти, де йдуть зварні і яку перевагу вони дають. дякую, так