привіт я defappato та in bad dad це c4 і переписати перший раз з fgtechv53 без будь-яких проблем, як мод, що defap. я йшов + Bosch edc16c34 1037389516 981-9-516 3000 км без якого-небудь незручності, вчора я хотів дати дещо на мод і я вирішив переписати ecu у мене переписаний та слідувати інструкціям, які fgtech вам писати ecu, але що-то ? пішло не так, чому? коли я пішов, щоб запустити автомобіль у рамках я повідомив service і не перевищує 3000 оборотів в хвилину, круїз-контроль не працює, ще й акп не є добре, як якщо б це було не синхронізовані і змінені, і лінза зроблені погано, я ставлю діагностики autocom і я перекодировано форсунок, що я втратив кодування я скинути помилки і поставити на мотоцикл, але нічого ? змінив мені помилку code P0613 і послуг у межах, що якщо я вимикаю і назад знімає, але залишаються аномалії, описані перш, ніж йти в citroen для перенастроювання ебу хтось ? сталося і як вирішити ?я думаю, що ee2prom ви sputtanata як я повинен вирішити ? я не зробив резервної копії в bdm, а потім сон-ug...гіркі .
спасибі всім, хто захоче простягти руку