-
думку карта golf 5 2.0 tdi edc16u1
що скажете про цю карту, я, завантаженого в машину, і йде добре, тягне дуже пі? особливо з високих передач. Я використовував winols і ecxel для розрахунків. Питання, в цій ecu, я mo змінена тільки карта турбо адреса EDCAC і обмежувач turbo EDE18? на діагностиці тиск турбо не піднімається, як повинно, і тому я обмежений в карту диму, є і інші елементи управління для турбо?WinOLS (VW Golf 5 (карта) - 371096).rar
-
я забув вихідний файл, він на іншій посаді, але в цілях безпеки його навантаження новий03G906016FM.rar
-
Не ви змінили карти, ECM називається f(temp)
-
Я знаю, але я не змінені, чому? я не знаю, що це таке, вони дивні і я не розумію, для чого потрібні
-
Отже, ви змінили тільки одну карту обмеження крутного моменту на 3 карти, а не ви змінили карту педалі, (може бути навіть, що ви не хотіли midificarla), теплий старт, зробили добре, EGR OFF, ну, не вистачає ще карт, які ви повинні змінити. Сказавши це, автомобіль, як іде?
-
Обмежувач крутного моменту я змінив зовнішнього тиску максимального, ви праві, насправді стільки разів, машина ? pi? готовий інших, я зробила тільки один тест, і я забув змінити інші 2. Карти з турбонаддувом, який ви знайдете відразу після цього обмежувач turbo, для чого потрібні? Карту педаль я залишив cos? чому? мені подобається, прискорювач, багато, модульна, і побачив, що в 100% педаль мені потрібно багато пара все ж я вважав за краще залишити його cos?. Я міг би змінити карти тривалості упорскування, йти більш 65 мг дизельного палива? я збираюся fermermi то
-
Ніхто не знає, як сказати мені, що ті карти, які, здається, доведено тиск турбо і знаходяться відразу після обмежувача тиску?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму