-
Vw Golf IV, 101 cv помилка 18062
привіт всім
я пишу, чому? в даний час 3 днів, що ви не можете прийти в **** в цьому проблема...
автомобіль ? golf IV 1.9 tdi 101cv
? прийшла в майстерню з цією проблемою в діагностиці: **** llo масла в двигуні код 18062, блимає індикатор масла в двигуні
лампа спалахує не відразу, але в рух після "p"? іноді через 10 хвилин іноді відразу
проблема ? що автомобіль виходить від трейдера, який не має ні найменшого поняття про роботу, виконану на авто в минулому
у sottocoppa двигуна не приносить, датчик ****llo моторне масло? c'? кабель-три дроти "відрізати", де йде датчик, який потрібно вставити в sottocoppa...
автомобіль ? була пі? раз контролюється і двигуна не становить проблем, **** llo масла зокрема ? ок...
я пробував навіть видалити помилки схеми ecu, але індикатор залишається...
поради?
заздалегідь спасибі!
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
ви повинні знайти правильне значення опору підключіть 3 дроти, щоб включити індикатор,ймовірно, буде змінено кубок або, що найгірше двигуна і, отже, датчик не служив-й і не були в змозі видалити його
-
я думав про це, навіть я, але я не підприємець? поняття вартість у використанні..***** і я можу підключити 3 дроти?
не я повинен зв'язати його, не тільки між позитивними, і сигнал, який надходить в циферблат?
або між масою і сигналом?
-
потрібно шукати піддон з датчиком або сам датчик, і мета імпеданс ом, що розвивається, тим сон 3 дроти, то у вас є позитивні, маса і сигнал, інтернет-пошук або базу даних, а потім спробуйте застосувати опір.
-
Кубок країни має отвір X датчик чи ні?
-
а відповідь дуже правильний
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму