Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: Я помиляюся, чи що?

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0

Я помиляюся, чи що?

Всім привіт
    я пишу цю тему, щоб запитати ради або дізнатися, якщо навіть у вас ? gi? сталося щось подібне.
    Отже, я Монстр 2004 року, з оригінальним блоком управління Marelli IAW5AMHW010, до яких час від часу я підключити через VAGCOM і JPDiag / IAWDiag, щоб перевірити на наявність помилок, перевірити, що все ок, скинути TPS...
    У мене була можливість придбати за смачною ціною блок управління Ducati Performance Marelli IAW59MHW010 з єдиний "недолік" те, що було вже? закодований попередній мотоцикл, на якому він був встановлений. Я сказав, ну від prendiamola же час з'? потім спосіб для scodificarla.
    Потім я купив кабель MPPS v13.02 clone (білий прозорий), з яким я читав мою гарну карту Ducati Performance 256 МБ, карта, я тоді в їжу Immo Універсальний Decoding так riverginare в іммо.
    Hex-редактором, я можу перевірити, що ВМС насправді було щось змінити в карті, так? всі навантаження, я MPPS і збираюся прошити ебу Ducati Performance безпосередньо на мотоцикл. Не перерахунок контрольної суми, чому? не маючи змінив нічого на карту двигун, не повинно бути необхідності.
    І тут починаються проблеми: MPPS пише без помилок карту в 1 хвилину і 15 секунд або близько того і в кінці каже, що писати ? пройшла успішно, я повертаю ключ, але нічого, іммо активований і мотоцикл не заводиться. Спробуйте ще раз прошити, нічого. Я намагаюся з ВМС, на відміну від? у revirgin, відключити іммо повністю і в riflashare, ще нічого. Я також намагаюся різні швидкості? записи, MPPS пише завжди правильно (хоча працює завжди той же час і на швидкість? різні), але іммо залишається активним, і мотоцикл не заводиться.
    В цей момент я роблю перевірку: після того, як майнула в черговий раз блок управління DP, я намагаюся, як з MPPS, що з IAWReader перечитати ебу просто flashata і відкриваю (з допомогою компаратора двійкових), що карта збережена на ECU ? ще той, який був спочатку, коли я купив блок управління, а потім всі записи, зроблені мною з MPPS (не помилки, операції, що виконуються завжди правильно, принаймні, судячи програмного забезпечення MPPS) це було, як якщо б вони ніколи не були зроблені.

Вам ? ніколи таке сталося?
    Я помиляюся, то в запису (можливо, він вживає заходів, а саме, що не знаю) або просто ? кабель MPPS, що не працює? У цьому випадку? як ? можливо, що MPPS, дайте мені "запис завершена успішно", коли замість не пише коханого??

Привіт і спасибі всім!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Щоб прочитати Eeprom, яка містить дані, що відносяться до черги, ви повинні прочитати її в Boot..
    від серійних " читати тільки карту управління двигуном..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0
    Спасибі CinqueTurbo!
    Я був переконаний, що проблема була тільки в запису, а не з вашого повідомлення я розумію, що ? gi? вгору за течією в процесі читання, чи не так?

? вибачте, я не розумію одну річ. Я зовсім нуб... Отже, образ ECU, що MPPS читає мені і рятує мене ? 256 MB, cio? наскільки я знаю ? просто правильний розмір, який повинен мати карту Marelli 59М: ми, як ти кажеш, що карту, яку я читав, не ? правильний (або ? - неповна) чому? читати безпосередньо на велосипеді, а не в boot. ОК, я? під час моїх тестів, я, однак, змінений з ВМС цієї картинки читати cos? і потім я спробував переписати його з MPPS кілька разів, завжди прямо на мотоцикл: як ніколи після того, як написав карту, якщо я намагаюся, для підтвердження, ще раз прочитати ЕБУ я виявив, що в реальності? не ? було написано нічого, і я ловлю завжди оригінальна карта? Я б скоріше чекав, перебуваючи на ваші пояснення, що, однак, не міг вирішити проблему з іммо, так як в гори я змінив з ВМС карта читається погано, але принаймні, що карта змінена на мене, я повинна була знайти, написане в ECU, після моїх випробувань, і немає? Замість того, нічого, після кожного запису MPPS каже, що операція успішно завершена, але в ECU я завжди оригінальна карта.

Для випадку, крім читання, а також записи мають бути зроблені в boot відбуватися правильно?

Я не знаю, якщо мені вдалося пояснити мої сумніви...
    Спасибі і гарних вихідних!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо ви зробите читання в boot потрібно зробити, навіть листи, якщо закон, як правило, вас також пише, принаймні тих, mpps всі тб нічого не варто.
    уго ---- президент A.E.P.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    79
    закони і написати в boot нагадує контрольну суму

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0
    *ugoboss: спасибі ugoboss, ви праві, я, переконавши вас, я теж в кінці виставки цей MPPS клон, який я купив якісно не так багато,,? чесно кажучи, коли я пішов, щоб купити кабель, що б мені прошити мій ЕБУ, я не хотів узяти від 100 євро з гаком, щоб використовувати його s? і не пару раз. Що тоді ? туди як ? туди і зараз я це MPPS v13.02, що дає мені деякі подряпини****. Читав на форумі, перш ніж купити його, я зрозуміла, що він був би в змозі прочитати і пише прямо і без завантаження, і замість того, щоб... Безпосередньо від мотоцикла може прочитати без проблем, але, мабуть, не в змозі написати так само безпосередньо на мотоцикл. Cos? напевно, доведеться? читати і писати в boot, щоб побачити, якщо я можу обійти це дивне незручність.

*бумер: спасибі bimmer, але в цей момент спрацьовує інший domandone в надії, що може/можете відповісти мені, будь ласка: я знаю тільки, концептуально і в широкому сенсі, що означає читати і писати в boot mode. Але на практиці, як я можу покласти свій (ECU Marelli IAW59MHW010 ) в boot mode?? Ви можете зробити як-то з ебу, встановлений на мотоцикл, або мені необхідно, щоб мене проводка для роботи в школі?

Привіт і добрий вечір!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Mpps 13 ? одним з інструментів, менш надійні навколо... ? дуже пі? стабільна V5, хоч і говоримо а клонів.

Що cebntralina в boot faretsi спокійно, навіть з крана, 1260, навіть якщо в даний час йде краще V54...

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0
    Привіт, хлопці і дякую за ваші відповіді, вибачте за очікування, але я був в гостях тиждень для роботи.
    Спасибі Blackwolf, щоб ваша рада, я читав, що MPPS v13 не було, що було краще v12 або хто-v5, потім, коли я купив бухту я знайшов лише те, і я сказав, давайте ж і ми бачимо, як іде...
    Крім цього, як можна читати і писати мій ECU в режим завантаження з v13? Завжди, якщо ви можете... Ви можете зробити як-то з ебу встановлено, чи мені потрібно, щоб мене проводка для роботи в школі?
    Спасибі і всім гарних вихідних!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Citazione Спочатку Написав dangy Visualizza Messaggio
    ............*****і можна читати і писати мій ECU в режим завантаження з v13? Завжди, якщо ви можете... Ви можете зробити як-то з ебу встановлено, чи мені потрібно, щоб мене проводка для роботи в школі?................
    Насправді ви не можете?, ні з MPPS, ні з іншого.
    Те, що ви можете зробити ? змінити біт справедливо (від 01 до 00) для відключення immbilizer. У зв'язку з цим c'? деякі обговорення на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    12
    we can do boot mod on magnetti with mpps ?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •