Scodifica siemens sirius 32 n b s110115000 8200162378
Прошу допомоги у експертів, так ? можете перевірити, якщо читання ori цього ecu зроблено з програміста GQ і scode зроблено за допомогою програмного забезпечення, завантаженого з відомого продавця, де я купив емулятор ? повний, чому? після закінчення роботи автомобіля.
Точно, що це ідентифікатор, який для читання, перевірки і лист з підтвердженням ? успішно і, що автомобіль clio 1,2 рік 2003-лінія can-це чому? використання емулятора спасибі
Помилка в діагнозі перед роботою, кільце-декодер і машини не завжди заводився
Привіт, управління помилку на цій машині не завжди ? ясно, помилка, що будете ? показово, також, коли вона має проблеми з ключем, не вказує, що ? на ключ завжди ж помилку, у 2 випадках у мене було, проблема тіла, які не підживлювали правильно кільце-декодер, в інший раз мені довелося замінити котушку дистанційного управління, у разі пошкодження body ви отримуєте ще одну і туристичне робить cloni..........................
В даний час вирішена з допомогою заміни кільця декодер, я намагався scodifica з емулятора і ні ? успішно, хоча по інформації, знайденої в мережі ви зможе я є не зміг, принаймні, на цій, керованої лінії can привіт і хорошу роботу
у цій ecu sirius 32 потрібно зробити над оригіналом, а залишається з помилками в повітрі, в датчику O2, etc, якщо ви хочете, надішліть мені на мій файл **** і ви, я роблю це, тому що до сих пір не можу завантажити файли