Результати 1-5 з 5

Обговорення: Help вкладень

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283

Help вкладень

Хто може, будь ласка, пояснити мені, як прикріплювати файли до повідомлень? Я з усіх сил старався, але не я ? consito що-небудь прилаштувати! Я намагався завантажити карти, навіть таблетки з розширенням .rar, але не я ? вдалося в жодному разі! Пу? бути пов'язано з тим, що у мене ще 50 повідомлень в мій активний?
    Якщо хтось може мені дати роз'яснення...
    Дякую за допомогу...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Хто може, будь ласка, пояснити мені, як прикріплювати файли до повідомлень? Я з усіх сил старався, але не я ? consito що-небудь прилаштувати! Я намагався завантажити карти, навіть таблетки з розширенням .rar, але не я ? вдалося в жодному разі! Пу? бути пов'язано з тим, що у мене ще 50 повідомлень в мій активний?
    Якщо хтось може мені дати роз'яснення...
    Дякую за допомогу...
    Тоді, коли відповідь на форумі у правому нижньому куті з' modalia' розширений, який необхідно вибрати,В цей момент внизу, в центрі я зустрічаю управління вкладеннями там далі І відкриється нове вікно, де в правому верхньому куті знаходитесь написано "Додати файли", там виберіть кому, а потім трохи більше? внизу є виберіть файл в цей момент піти і вибрати з комп'ютера файл у форматі rar і виберіть тих, хто на "завантажити файл", прямо зараз подивитися вибраний файл-внизу ліворуч, а потім закінчити, вибравши в лівому нижньому куті) і зробив знаходитесь прикріплений файл у дискусіях,отримуйте продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт msport, дякую за відповідь!
    Gi? вчора я провів (- ї? раз) саме так, як описано вами, але кожен раз з рядка ", виберіть файл", файл прикріпити я з'явився в цьому вікні з галочкою, але коли я натискаю на кнопку "завантажити файл", галочка перетворюється в червоний гурток всередині знак оклику і posizionandoci над мишею з'являється напис: "Error #2038".
    Я спробував ще раз, навіть у цей момент, повторюючи ще саме процедури вас indicatami, але результат не змінюється...
    У вас є деяке уявлення про те, яка може бути причина і як усунути?
    Спасибі!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    По-моєму це в неправильному форматі,ви можете завантажити файл питання, якщо заперечуєте, і перевіряю я? Або, якщо бажаєте, напишіть мені в лічку свої логін і пароль і входжу я в свій аккаунт і перевіряю то, очевидно, ви зміните pass.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Я пробував різні формати, але нічого! Я також спробував завантажити зображення формату .jpg, але результат ? завжди ж...
    Provvedo в новинках, відразу, як запропоновано в лічку.
    Спасибі msport за допомогу і корисність?

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •