scodifica часткової bmw 318i 1.9 ecu bosch 0261204420 dmw1430186
привіт, хлопці я хочу scodificare частково це ебу, роз'єм в руїнах, а потім після його зіставлення чи можете ви дати мені який-небудь пораду? або я повинен обов'язково звернутися в емулятор?
не могли б ви сказати мені, якщо я можу читати в послідовного 29f400 для установки імені?
привітання, дякую
прошу експертів на раз sensors ? можете обробити один файл для scodifica часткової bosch m 5.2.1 говорите, що disaldando в 29f200 і читання з програмістом, а потім файл всього можна scodificarla частково? так як використовуваний протокол-з півня ? e46 m5.2
вітання
якщо хтось може цікавити, я перероблятися за раз sensors повний файл в ліжку з програмістом disaldando в 29f200, отже, розмір 256k невдало
у додаю файл ліжку з програмістом
вирішена шляхом копіювання la29f200ab ecu оригінальний флеш-пам'яті ебу, взятий під знесення, то іммо ? на 29f200 ? був гріх, не в змозі зрозуміти, як scodificare частково цей ecu.
уточню, що код bosch та код dme обох блоків управління, були ідентичні. тепер titanium правильно розпізнає файли читав, то готовий бути змінений, я хотів би зробити тут невелике керівництво про те, як правильно різати файл 256k в 32k бути завантажений з коня, хтось мені допомогти?