добрий вечір!!!
крім того, питання все ще esprti на видалення fap,але ви робите його повного випорожнення або " знамениті отвори????робимо отвори з часом ви зіткнетеся з проблемами???спасибі!!
добрий вечір!!!
крім того, питання все ще esprti на видалення fap,але ви робите його повного випорожнення або " знамениті отвори????робимо отвори з часом ви зіткнетеся з проблемами???спасибі!!
я opto завжди з форуму...хоча на деяких його зняти!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Я дотримуюся думки, що краще повне видалення dpf або fap і заміна труб прямий і металевий каталізатор... по-перше, зберегти, принаймні, мінімальний протитиск, мати каталізатор, але і тому, що " на мій погляд, forandolo створення заворушень у вихлопних газах, які впливають на вихід...
я порожній, тільки якщо рік каталізатор і fap окремо, якщо рік нейтралізатор і fap разом оптико для каталізатора 200 клітин, то також залежить від автомобіля і від різних ситуацій
Ви повністю праві, залежить від ситуації, інші як і раніше вважають, що ТОП-це повне видалення і заміна каталізатора металевий 200 клітин.
Насправді, це завжди залежить від ситуації і від типу автомобіля, у будь-якому випадку, навіть, по мені, звільнити її повністю і' кращим рішенням.
Це, однак, важливо переконатися в діагнозі, що видалення програми повністю працездатна, т. до. будь-зробити процес металевий каталізатор
хлопці, дякую всім за участь!!
я, як можу, намагаюся, щоб очистити все, поставити каталізатор 200 клітин і правильно тільки те, що стає економічною проблемою для клієнта, тому навряд чи ви назад!!!!я наткнувся з fap, що їх куріння або улюбленої зробити отвори і йдуть відмінно, але " цікаво, з плином часу, якщо приносить проблем, то, по-друге ви не йдете повільно руйнуватися??
Це я не можу вам сказати, у мене немає досвіду роботи, після тривалих...
добре, отвори йдуть добре, каталізатори йдуть добре, труби прямо не добре очистити жилет для вина вентурі має падіння тиску
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ