Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    3

відомості про установці додаткового модуля

привіт, хлопці, хочу попросити допомоги ай пі? експерт повинен встановити додатковий модуль seletron який має кабель, який під'єднується до педалі газу. як мені знайти трос акселератора?? я повинен встановити на punto 1.3 multijet 95cv fap 2013 року. заздалегідь спасибі тим, хто мене пу? допомогти.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ці модулі "" я думаю, вони йдуть напали на педаль, від'єднавши проводки оригінальний і встановлюючи модуль, вам слід змінити хід педалі, нічого виняткового, тому дивіться всередині машини на педаль акселератора, я в жодному разі не рекомендую встановити модулі.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    3
    привіт ugoboss модуль, який треба встановити, чи я ? форма для rail тільки те, що має проводу, який приєднується також до педалі акселератора. і я не знаю на педаль акселератора, який провід від attacarci цей кабель

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    не, є тільки дріт на педаль газу, ce всі проводки, і речі в два або, хто вам продає модуль дає точного напрямку або кинути все і не зібрати нічого.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    В частина навіть мій contrariet? використання цих модулів збиток за форсунок і не тільки, які створюють.. то твоє ? також fap потім інші проблеми,в будь-якому випадку, щоб відповісти на ваше запитання потрібно перехопити потік, який виходить з проведення акселератора або при pi? зручно, коли приходить в блок управління, який має напругу, яка коливається від 0,8 вольт до мінімуму, приблизно 5 ... повне навантаження виникає, але знайти те, що саме постійно змінюється від мінімального до максимального, чому? існують також і інші проводи, які виходять напруг схожі, але тільки до середини навантаження або мета повного навантаження,якщо вони не мають змінено розташування педалі від попередніх версій я, здається, пам'ятаю, що вона була пін n?6 проводка.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •