Привіт,
мене звати Марк і я пишу від Неаполя.
Я щасливий володар Lancia Musa 1.3 Multijet 2006 року і для нормального допомогу/купонів, я завжди намагаюся farmeli самостійно.
Привіт,
мене звати Марк і я пишу від Неаполя.
Я щасливий володар Lancia Musa 1.3 Multijet 2006 року і для нормального допомогу/купонів, я завжди намагаюся farmeli самостійно.
привіт, мишко, добре, прибув, можемо знати, чим ти займаєшся в житті і et??.
привіт і ласкаво просимо.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
здравствуйте і ласкаво просимо на форум, сподіваюся, що ви знайдете у вашому aggio![]()
Benarrivato
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Величезне спасибі за прийом.
Тоді робота в компанії, транспорт промислових відходів тут, в Неаполі, і в адміністрації. Я комп'ютерного експерта і, звичайно, мені подобається, і мене приваблює все, що й електроніка/інформаційні технології.
Мені 35 років, одружений і з двома дітьми, очевидно, перебуваючи джерело доходу і маючи сім'ю, я завжди намагаюся виправити все, що завжди поодинці, мобільний телефон, комп'ютер, автомобіль (нормальний сервіс), а також в будинку (водопровід-електрика).
Я хотів би розібрати, зібрати, змінити. Я любитель Apple (НЕ carmilla demo).
Я люблю свою машину, але не тому, що? ? потужні, шорсткий або інший (не appassianato гоночних або двигунів), я люблю її, чому? ? зручний, маленький і СПОЖИВАЄ МАЛО.
Як я можу, я роблю асист іт у своїй області і серед багатьох речей, які я роблю, я намагаюся бути хорошим батьком.
Це Я.