-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
проблема code hyundai atos 1000cc
всім привіт, хлопці мене проблеми з atos 1000cc рік 98 з системою подачі MFI-S .практично мені не приходить струм на bobbine запалювання я думав, що як immobilizatore ,вас, для мене ви могли б сказати, якщо ці блоки можна scodificare? або, якщо вам довелося коли-небудь цей дефект, і ви вирішили по-іншому, без декодування ? будучи його не зробили з цими проблемами я сподіваюся, що ви зможете дати мені відповідь ... дякую всім 
ps. діагноз без помилок на двигуні і на іммобілайзер не робить мене потрапити !!
-
привіт тобі не приходить харчування на котушки ? дивно, якби у черзі не повинно потрапити ні негативного котушки, і він негативний, форсунки, мені довелось подібний випадок
і були проблеми з проводкою і він був зламаний провід всередині проводки саме там, де виходить на кузові cio? слідуючи проводки, де виходить на кузові автомобіля відкрити, і там були дроти або rel? але якщо це упп? не стали б ви сперечатися навіть не діагноз
-
щоб бути більш точним, якщо ви поклали, типу двигуна, якщо і той, з розподільника або котушки dis ,можливо, дивляться на схему подивитися, якщо котушки знаходяться під напругою де-rel? або запобіжники
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
спасибі tecnoracing sbatto ще деякий час голови і нехай ви знаєте,
-
у вас є схема, щоб відобразити елементи керування ? при необхідності, дайте мені знати
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
я не схему, ви б, може, якщо мені місця
-
тип двигуна і 4GHA АБО 4GHC-Й КВТ, 40 АБО 43 ?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
тип двигуна і G4HC спасибі
-
напишіть мені своє ***** автомобіль котушки, розподільника, я ?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
він робить розподільника, з bobbina !!! дякую
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму