Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 79

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138

Півник v. 53 - рішення, win7, win8, win mobile мова : rus

Привіт, хлопці, як випливає з назви шукати рішення для установки програміст на win...
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, ? від часу, що ви ? вирішена протягом tool для windows xp-seven , win 8, я ніколи не пробував, не вважаю sw від пк для цих цілей.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, ? від часу, що ви ? вирішена протягом tool для windows xp-seven , win 8, я ніколи не пробував, не вважаю sw від пк для цих цілей.....
    я дав вказівки з ввічливості?
    між іншим, у мене проблеми з сі? на xp, чому? як тільки я встановлю якусь програму, я знову перепрограмувати v. 53. У вас, у випадку, якщо програмне забезпечення краще?

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Моя порада і такою залишається: багато що залежить і від пк, який ви використовуєте, на деяких пк, якщо на той самий розділ hdd, використовують різні драйвери ftdi тип діагнозу або atri інструмент часто створюють конфлікти, а потім для впевненості і спокою, де c? цей інструмент не завантажуються інші, потім sw, який приходить до вас і impestato від знаменитого lpk.dll,, перш ніж використовувати його в інший комп'ютер, зробіть чистку від вірусів раз scompattatti всі файли rar, просто, що вони пропущені по одній і при першій же можливості, він заражає весь комп'ютер, зробивши його мало стабільний, то потрібен продуктивний пк, не менше 2 Гб оперативної пам'яті принаймні dual-core "Ггц, sw воліє процесори Intel, якщо ви використовуєте win 7 відключити контроль користувача, sw, щоб зробити його роботу добре, і є dll, mod версії xp, win 7 версія.Я зупиняюся тут видно, що ще ніхто мені не має право діяти від обговорення минулих.....В моєму профілі c? мій contatto..........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Моя порада і такою залишається: багато що залежить і від пк, який ви використовуєте, на деяких пк, якщо на той самий розділ hdd, використовують різні драйвери ftdi тип діагнозу або atri інструмент часто створюють конфлікти, а потім для впевненості і спокою, де c? цей інструмент не завантажуються інші, потім sw, який приходить до вас і impestato від знаменитого lpk.dll,, перш ніж використовувати його в інший комп'ютер, зробіть чистку від вірусів раз scompattatti всі файли rar, просто, що вони пропущені по одній і при першій же можливості, він заражає весь комп'ютер, зробивши його мало стабільний, то потрібен продуктивний пк, не менше 2 Гб оперативної пам'яті принаймні dual-core "Ггц, sw воліє процесори Intel, якщо ви використовуєте win 7 відключити контроль користувача, sw, щоб зробити його роботу добре, і є dll, mod версії xp, win 7 версія.Я зупиняюся тут видно, що ще ніхто мені не має право діяти від обговорення минулих.....В моєму профілі c? мій contatto..........
    Чому? повинні змусити вас проблеми? Ви публікуєте рішення для всіх користувачів. Якщо ви покладете тут, зробіть, будь ласка, всі...Skype не використовую, у вас *****?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Чотири Visualizza Messaggio
    Чому? повинні змусити вас проблеми? Ви публікуєте рішення для всіх користувачів. Якщо ви покладете тут, зробіть, будь ласка, всі...Skype не використовую, у вас *****?
    я не думаю, що рішення, відкрите для всіх.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я не думаю, що рішення, відкрите для всіх.
    Чому?... ..?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Чотири Visualizza Messaggio
    Чому?... ..?
    тому що я вважаю, що у продаж рішення, і не безкоштовно відкрита для всіх.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    привіт те, що перебуваєте в профіль ? спосіб contattarmi...........

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Чотири, на яку операційну систему ви хочете працювати tool????

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •