scenic ori + egr off.zip
Будь ласка, ваша думка, щоб знати, якщо egr елементи виключені правильно, чому? машина продовжує йти в recovery через помилки egr. Це renault scenic 130cv
scenic ori + egr off.zip
Будь ласка, ваша думка, щоб знати, якщо egr елементи виключені правильно, чому? машина продовжує йти в recovery через помилки egr. Це renault scenic 130cv
Здравствуйте, я глянув перевірки виключені добре, мабуть, у вас є частина, електрична несправність....
Спасибі велике, max75 електричної частини? що давала вже? проблеми насправді мій друг хотів видалити саме те, і я думав, що за винятком елементів управління, які мапу б, як не отримати пі? електричної частини. Пу? бути виключена, але залишається відкритою, а потім ідіть знову в recovery для даних лопнув на вході?
я зазвичай, перш ніж виключити контроль завжди ...в іншому випадку правити ? незначним....
ви впевнені, що ? проблеми? я знаю, що на edc16c36 renault після запису втрачають кодування форсунок і насоса ? venno у recovery , автомобіль може піти чи ні, і якщо сторони не виходить, ну.. що ви використовували, щоб писати?
У mod postat в EGR і закривається добре.
Це smplicissima EDC16C3.
На цих можна "тільки" втратити кодування форсунок.
На Trafic з EDC16C33 я ativatto обмежувач км до 100км/год, що' після того, як мені вдалося disinescare на карті.
На Vivaro з EDC16C36 я втратив всі кодування і зараз виглядає Tech-2 для riprogramarla.
Вже, що я писав все це, я dicco також', що' на Kangoo старий DCM 2.1 після scrito мод, і andatto все добре, але коли я хотів запалити машини у мене не було ще блок управління.
Змушуючи писати мені вдалося відновити, але, вибираючи драйвера Megane з тієї ж ебу...
Все це завжди через OBD.
Я знаю' що я повинен триматися подалі від Renault (Renault)
Тепер' я роблю, але тільки старі EDC15 і EDC16C3 через OBD і EDC16+ тільки в BDM
Вибачте за невеликий офтопік, але, може бути, кому-то, будуть корисні ці відомості...
Ви підкажіть, по ситуації-ї? точно. Тоді в діагнозі duty cicle від egr залишається на 0%, цієї мети, а не змінюється. Помилки-й? точніше помилка P0409 рециркуляції ог датчик і P403 команди egr. Що значить, по-вашому,