Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173

Mercedes Клас E300, Як Зробити Діагностику Без Кабелю

У мене в гаражі є mercedes E300, але не кабель, щоб його діагноз. Car ? 89 ? 3000 138kw і тип двигуна ? 103981 і додаю фото, гніздо діагностики на автомобільmercedes presa.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    я не знаю, s? у 89 вже? там діагностики на європейських автомобілях,
    я пам'ятаю, що ви azzerava в сервіс, напевно, на цій розетки..
    що проблема в цьому автомобілі?
    але не та вприскування палива, механічного?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав pabloescobar Visualizza Messaggio
    У мене в гаражі є mercedes E300, але не кабель, щоб його діагноз. Car ? 89 ? 3000 138kw і тип двигуна ? 103981 і додаю фото, гніздо діагностики на автомобільmercedes presa.jpg
    здрастуйте, не бачачи гніздо на твоїй машині є лямбда-зонд, c'? процедура (через мультиметр), який з допомогою сигналу, один з тих, поршневі пальці, поршневі кільця для carburare машина...якщо я знаходжу місце
    слід мати інший роз'єм близько акумулятора, я знайшов, що служать вони в мережі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Привіт pabloescobar, то, перш, ніж я, мене не збігається код двигуна один фіналі я не вважаю, що бажано було б ввести модель тип в цьому випадку, якщо (124) або BMW, наприклад, E90 або F-серії, - загалом, всі ці дані змушують нас втрачати менше часу.Сказав, що є? ви пу? також зробити читання кодів помилок за допомогою миготіння СВІТЛОДІОДІВ, але це забезпечується в гніздо діагностики і моделі, що один, що інший в даний момент я не бачу. Потім машина має проблеми, то які проблеми?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    30
    доброго ранку всім, діагностики цього автомобіля можна було зробити її з contaimpulsi інструмент, mercedes-benz, втулка для управління ? номер три, біля акумулятора ? однієї цієї чорної коробочки з безліччю втулки в круглі пронумеровані.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •