Добрий вечір, я хочу купити програматор і програмне забезпечення, щоб почати вирішувати проблему аварії подушки безпеки на автомобілях Fiat lancia Alfa, Що ви мені порадите?
Добрий вечір, я хочу купити програматор і програмне забезпечення, щоб почати вирішувати проблему аварії подушки безпеки на автомобілях Fiat lancia Alfa, Що ви мені порадите?
відмінний форум 70 відвідувань в пост немає відповіді!
якщо вам ніхто не відповів ? чому? дуже ймовірно. не завжди appiccicati до пк і все у нас зробити.
якщо t зацікавлені працювати на подушка безпеки, ви повинні мати гарне паяльна станція хороший програміст eprom і т. д ..
і хороші sw, які працюють на crasch.
припускаю, ви витрачаєте близько 2000 євро.
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
То й я кажу про новачка , але, як програміст, якщо ви не хочете витрачати багато, і ви повинні робити тільки те, що візьми upa-usb або залози' c'? я навіть більше? хороші.
Для програмного забезпечення, а не їх ? pi? важко, видно, що не всі вони добре працюють, треба працювати вручну, але ви також повинні знати, що чіпати...
я повинен зробити 500 наступний набір програмного забезпечення, подушка безпеки ремонт 2011 давайте подивимося, чи він працює.
В якості програмного забезпечення, що порадите, щоб група Fiat Alfa lancia?
В основі мого обмеженою досвід, для початку ви могли б прийняти CARPROG. Не всі, але хороше співвідношення ціни і якості? ціна.
Я хотів би купити upa-usb як різні поради. C'? деякі версії зокрема? Grezie
Hello!
is very good CarProg Original!