Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровіго
    Повідомлення
    104

vw passat tdi 115cv bosch 0281010218 індикатор code горить після scodifica всього 29f400

привіт всім, як назву після scodificato повністю ecu bosch 0281010217 в поєднанні з e2p 24c04 індикатор code горить, питання ? c'? сколково? щоб вимкнути її?
    заздалегідь спасибі в додатку файли для scodifica найчастіше використовуються.PASSAT_115_218_904.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    чому? також flasch? тільки c04 ок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровіго
    Повідомлення
    104
    ви насправді, перш ніж я зробив c04 ? насправді і розподілені регулярно, але індикатор горить code в fail, що я написав у accoppiarla з 29f400 тому я думав, що причина в тому, що індикатор залишався горіти, написано і працює, для? я не можу більше? писати flash, ні з mpps на те, півень

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    вистачало на 24c04 2 біт рухатися прямо зараз ви побачите, що не перейти, навіть не діагноз, якщо ти робиш справу, шпигун-код не може бути виключений із забезпечення, але і з хороший шматок чорною стрічкою або точний постріл
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровіго
    Повідомлення
    104
    потім, щоб відновити 29f400 мені потрібно, щоб силою змусити програміста disaldandola, або я можу написати його, підключивши ебу до школи?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровіго
    Повідомлення
    104
    я пробував з півень і mpps визначити ecu без результатів, навіть спробував прочитати її безпосередньо, без ідентифікації, але нічого, я заявляю, що всі операції були зроблені в школі, якщо я намагаюся пряму запис може йти в хороший кінець?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •