Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43

Обороти холостого ходу холодного golf 5 1.9 105л.с.

Привіт, хлопці у мене проблема, що я не знаю, якщо ? реальна проблема, або ? власний автомобіль ? вихід так...я тримаю в руках golf 5 1.9 105л.з 2007 року моделі без dpf, тільки що купив один...тестуючи автомобіль, я зрозумів, що на холодному двигуні все ранку просто горить конференц мінімум в 950, і через кілька хвилин падає налаштувати на 800... але факт і те, що все в гольф, які я пробував ні одна з цих має спосіб?(повітря ковток холодної)..я хотів би знати, якщо хто-небудь мені може сказати, якщо звичайний-чи се проблеми,...автомобіль, повинне мати hw 168 sw 840 але фула теж не маю можливості читати файл, але абсолютно впевнений, що ? ori, тому що з vag від 0 програмування... тих, хто має в гольф, я можу сказати, якщо вони роблять це все чи ні ? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    з діагнозом дивіться, якщо температура, що ви правильно знаменує

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    Спасибі Йосип, я перевірив з vag і холодної температури рідини і майже такий же, з зовнішньої температури .. Може більше? може менше .. Я зробив діагноз-й? глибині, але не з'? нічого, що не йде, але, що дивно, чому? ? єдиний golf/Audi/skoda, що робить cos? .. Коли-небудь щось подібне .. Хто має гольф мені пу? сказати, якщо ваша робить ? Якщо ви той, хто мені пояснює, чому цього не роблять ? Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    Я не вірю .. ні, що на всьому форумі гольф 1.9 105 к.с., щоб сказати мені, якщо навіть у них це гарне розташування, в трьох?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    ? нормально, зробіть так, ебу обробляє параметри в залежності від температури повітря і acqua..........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    я думаю, що ви sar? pi? просто зробити пошук у форумі VW..я зробив на льоту "шукав в google" і я вже? читав кілька думок..
    однак, в принципі, все дизеля мають звичай мати, як мінімум, нерівномірний і більше? високо в холодній, а потім стабілізуватися вище певної температури.
    Renault, Alfa та інші...
    VW я не знаю точно, у мене є друг, який має V TDI 105л.с., без FAP, але я не знаю точно, якщо його, це система

У будь-якому випадку управляє EGR , якщо брудна, іноді в холодній тому грали, принаймні, зробити мінімальними стрибками

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    Нормально не працює...в тому сенсі, що до мене було 147, а також з відображення оригіналу, були дні, коли вона прокинулася добре і мав мінімум регулювати, і дні, коли прокинеться зло, в якому мінімум хитнувся
    нагрівання двигуна, залишався постійним, але від холодної до гарячої, коли вона прокинулася зовсім, відходів майже не існує..
    ми говоримо про jtd euro 3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Алессіо говорить про Гольф......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Алессіо говорить про Гольф......

звичайно.., я неправильно зрозумів вашу відповідь, як мова, загальний..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    єдині проблеми, які виникають на цих машинах мови стартера sarebbere стартера важко в холод/тепло, якщо ваш автомобіль добре я не бачу, де проблема

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •