-
Думку карта golf 5 1.9 105л.с.
Будь ласка, дайте мені мати свою думку на карту, що я і спробував зробити.
Він приймає будь-відповідь
файл орі в архіві
http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1412539754
golf5 03G906021HB.rar
-
Ніхто не, що не може? дати мені якусь думку?
-
тоді на картах уприскування, так як ви дали дизель з дуже низькими значеннями, так і навантаження, оборотів двигуна і зміна у відсотках потрібно змінити в порядку зростання, потім частини з 3% при низьких навантаженнях до максимум 15%, так для всіх інших карт упорскування...все, що неправильно turbo...шкода, якщо з 100 очок на турбо і навіть 100 балів на обмежувачі, як ефективна робота, що ця машина прийняти р? коней...так що обмежувачі все більш і більш високих значень тиску...нарешті, щоб обмежувачі крутного моменту ви учасник обороти дуже низькі розраховує, що пара розвивається між 2 і 3, на третій передачі від 2000 оборотів і вище, будьте уважні
з обмежувачами, що, даючи занадто відсоток ризику, що зчеплення ви змістіть...на тебе покласти на блюдце, золотий
-
Спасибі ake85 красивий і корисний відповідь. 
я намагався змінити карту.
Додаю і, якщо можливо, я хотів би знати, якщо я поліпшив чи ні.
GOLF5 03G906021HB_2STEP.rar
-
зараз вже краще
навіть якщо ви можете робити все краще і краще...на обмежувачі можна дати ще більше, а потім перевірите вигнутих в 2d і correggi...su дизель не дати IQ трохи навантаження, деталі завжди від 50 і далі для інших ? хороше
-
-
-
Я намагався зробити редагування фільтрів і дизельного палива. Я сподіваюся, що таке? покращився.
GOLF5 03G906021HB_3STEP.rar
-
тоді збагачення при прискоренні зробіть середньому, таким чином, якщо ви дали 15% на карти упорскування від 7 - 10% в порядку зростання...
потім на картах порушити закони чисел як обмежувач у вас 2300, що б 1,3 бар обмеження, чому? ecm обчислює також атмосферного тиску на ****llo моря (1000 mbar), потім 2,3 -1,0 тому 1,3 обмежувач...ось тепер ви побачите, що на картах турбо не приходить навіть 1,2 бару, тому ви можете дати злегка навіть більше того...
потім на обмежувачі крутного моменту на інші обороти, не завжди дають ті ж відсотки, чому? може бути дисбаланс...
потім ви могли б зробити багато інші розрахунки на maf на співвідношення повітря та палива(співвідношення стехиометрической), а потім порівняти значення з тими, turbo і так далі, але ці речі трохи важко для вас і я років, що студія...тоді не забудьте дизель, не ? що дає більш дизель машина йде більше тому що дизель працює на повітрі, тому тобі потрібно бути більш хитрий ебу, а для бензинових двигунів ? все, інша розмова
-
Завжди ясно ake85
. Я змінив значення arrichimento даючи значення 6,7 і 10 у відсотках, на турбо я збільшується на 100 балів, як у обмежувач багато, я бачив, що, однак, значення в табличній ніколи не перевищують значень обмежувачі, які раніше були встановлені. Для обмежувачі крутного моменту на високих оборотах (близько 3700) їх геть з кроком (а не навпаки), так що не потрібно їх більш високими. гаразд?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму