-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Alfa Mito - заповнення
Кілька днів тому я був буфером, в той час як я був зупинений, гарний botta. Ззаду автомобіля пошкоджений, злегка bozzate також крил за удар, особливо правої. так, щоб дати уявлення, запасне колесо ? таблетки в її офісі, який представляє з гофри. Тепер автомобіль ? зупиняється в очікуванні експерта. двигун не запускається ? клацнув замок, і паливо, і повідомляє про несправності подушки безпеки, я знаю, що Міф не має інерційний реальний, але все управляється акселерометром, подушка безпеки (або, принаймні, я думаю). У мене немає можливості підключити alcunch? щоб перевірити помилки, буде здійснено? всі, хто проведе? з ремонту. Очевидно, що реальний збиток, будуть розкриваються, видаливши все, я вас прошу тільки, якщо з'? щось зокрема, що потрібно перевірити в такому разі, чи будь увага, вам приходить на розум, в залежності від вашого досвіду. Це дійсно momentaccio, важливо ? звичайно, відчувати себе добре, але я хотів би наслідувати, ремонт в свідомий шлях і бути впевнені, що автомобіль, токарні верстати, як нові у всіх її аспектах (механічних і електронних).
Спасибі всім, хто выст? дати мені пораду або думку.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
упевнений, що так.... як ви говорите ?? повинен бути ваш кузовний ремонт/механік упевненістю можу сказати, якщо машина може повернутися чи ні, як раніше, чи не так ?
-
тим часом ви можете перевірити, відновити роботу двигуна відновлення інерції.
на інструкція c'? дії відновлення, які ви можете зробити, просто, не потрібні інструменти.
республіка голоси "система блокування палива"
-
одного разу лікар сказав мені: ми як-бодібілдерів... той, який ламає кістки не torner? ніколи, як і раніше. як машини. pero, я можу сказати, що діма творить чудеса. якщо не ? був дуже брудний задній міст діма повідомляє, все вісь ;-)
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Спасибі всім за відповіді. Я знаю, що мій опис-це означало все і нічого, але й обговорити їх з іншими учасниками, мені це, безумовно, допомагає. Що стосується розблокування, нам це вдалося після декількох спроб, з процедуру від devioluci. Дивна річ ? що далі рамки зі стрілкою вправо, була встановлена, але зовні жодна лампочка майнула (cos? як закриття і відкриття автомобіля). Також клавішу небезпеки не відповідає. Торкнувшись devio ви disattivava індикатор зі стрілкою, але потім не відповідала-й? на імпульси наступних. Наполягаючи з включення і вимикання рамки, в кінці кінців ? повернувся на роботу-все в борг, що дозволило переозброєння, в інерціальній з вищеописані дії. Холодну голову, ми б, можливо, вирішив, від'єднавши і riattaccando акумулятор, я не поясню все одно, що до народження цієї дивності. Можливо, що в ударній дав я стук у devio.
Майстер, навіть якщо на декількох хвилинах, автомобіль виглядає добре. Введення в експлуатацію мосту конвергенції призводить задню вісь із 2 мм за межі допуску, але не виключають, що він міг бути таким? gi? у походження.
Залишаються пошкодження, непомітно важкі кузова. На l? бампера і retrostrante обв'язка знищені, в районі запасного колеса слід розрізати і замінити, pi? може бути, в інших листів, смуг навколо (автомобіль ще має бути змонтований). Що-ї? тривожна, на мій погляд ? заднє крило праворуч. Можливо bozzo, що ви ? створений для деформації torner? достатньо місця "витягати" діма, зазначено bisogner? відрізати і припаяти крило (покриття), але ? одна річ, яка лякає мене досить. Я б не хотів, що втручання cos? нав'язливим, як добре зроблено, може призвести в найближчі роки тригерів іржі (на жаль я боровся на моїй попередній машині після втручання набагато частіше, і ? найлютіший ворог на автомобіль).
Це ? як зараз. ви терр? в курсі.
-
кажу від карроцьере...
зазвичай, поставивши машину на туристичне діма, і, потягнувши правильно задню стінку, також крило повертається в свій готель. Тепер ми не бачили фотографії і, отже, не можу знати, скільки ? ушкоджений, але, звичайно, я, як правило, навіть ремонту пошкоджень-й? серйозні працюю іп? sula листового металу, що, замінивши деталі.
Також у разі заміни не існує, як правило, проблеми, зварні шви зроблені в з'єднаннях, а не в застійних зонах, тим не менш, існують процедури попередньої зварювання і внутрішніх процедур корозії після заміни планки, а також? мастики застосовуються. Встановлення є крило оригінал ви, проте ж, "захист", антикорозійні, коли ? була придбана нова. А якщо замість зварювання-ваш культурист має зварювальник ще краще.
Справа в тому, що як я розумію основна робота ? заміна відсік, колеса та задня підкладка, і все інше ? тільки тому, що я повинен повернутися без проблем
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Це ? зображення зовнішньої ситуації. На перший погляд пу? здатися, що не має chiss? що, на жаль, реальна ситуація ? добре, ще гірше.
[IMG]https://imageshack*****//kpC1V5SBj[/IMG]
Ви помітили, нижня зона зламана, і деформації на праве крило (ce n'? один тільки видимий навіть з лівого боку). Двері задка ? - він теж злегка деформований в одному місці. Один раз відкрив, не ? pi? було можливо підключити його, навіть, чому? тепер стукає на рамках фар, що ви обидва рухаєтеся до центру автомобіля. У мене немає фотографій інтер'єру, але береги навантаження багажника ? в основному повернулася в п'ятнадцять сантиметрів.
C'? багато роботи треба зробити...
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму