Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

fiat multipla 1.6 cng дефект датчика

Рага я хочу задати це питання, мені ? зміг знайти в цих машинах дефект лямбда-зонда ебу метану, щиро бачили, що машина проблем не тільки від його видалив, це я ? успіх, але знайти його в інших кілька.
    Як може дати дефект на ecu метану, а не на той бензин?
    Зонди в управлінні метану працюють з діапазон більш широкі, ніж бензин , так як ніколи не знайти помилок в ecu метан, а не в тому, що бензин?
    Вам ? моя випадково?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Які помилки ви точно ??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Мені здається, це P1130 ви ? трапилося?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    може бути ? p1133 або p1135, які з'являються, коли лямбда-зонд веде себе так, як якщо б він був забрудненим, або якщо є витоки в дренаж (отвори або болти лінзи) на ділянці між головкою циліндрів і датчик.
    так що не ? обов'язково проблеми з датчиком.
    у будь-якому випадку проблем не буде, ні краще, ні гірше в роботі двигуна. ламає, чому? спалахує контрольна лампа несправності.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Якщо я не помиляюся, то в P1130 показує як несправність лямбда-зонда, в результаті карбонізації до межі. Не може бути правдою, що зонд все ж несправний, а в тому, що йшов без часу, тільки у режимі? Газ досяг межі dell' autoadattativit?. У цьому випадку необхідно перевірити відсоток Autoadattativit?, якщо вона висока або ? до межі крім скидання помилка, потрібно також робити скидання тільки в' autoadattativit? і ходити принаймні кілька днів у режимі? Бензин

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    коли з-за цієї помилки краще поставити його нової і, ви не втратите багато часу,....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    l autoadattativita, як ви кажете, Gbmotor не ? якщо ви коли-небудь екю, які ви autoadatta має те, що датчики зчитують, не датчики, які ви autoadattano, чи я помиляюся?
    Ок, що зонд не в порядку , але чому? ця проблема йде тільки з спг, у тому числі помилки?
    Як я вже говорив вище, зонд в метан не працюєте з діапазон вище? як можна прийняти l помилка тут, а не в системі бензин.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    датчик працює завжди однаково. не знаю, якщо ви використовуєте бензин або метан.

якщо не помиляюся, автомобілі на метані відправляються на бензин і перемикають скоро метану. через кілька десятків секунд.
    це означає, що система на бензин не пу? зробити у термін, щоб ставити діагнози зонд, чому? перемикається на метан.
    щоб знати, якщо навіть на бензин від помилок, ви повинні працювати якийсь час, завжди на бензині (наприклад, споживати баку), а потім ставити діагноз.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Michele30 датчика в цілому не може? autoadattarsi але тільки в ? блок управління у pilotarlo і cio? адаптуватися у певних ситуаціях-аж до його меж. Поки не фіксує несправність, то порогу не можете опустити його. Всі автомобілі обладнано газовою установкою, мають подвійний блок управління з подвійною відображення
    ( ecu метатрон все інтегровано ), час вприскування, наприклад, в тому режимі? газу і бензину вони різні. Просто не відкалібрований правильно, що є проблеми зонд.. За цих причин іноді радять ходити автомобіль навіть на бензин, щоб потім полегшити скидання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Чет я вже сказав, фігня, код помилки ? P0130 , оскільки сьогодні я зробив діагностику і також було кілька, я згадав, що в інших було в умовах машинобудівного заводу даного флюсу, не P1130, вибачте.
    Що створює цей dtc?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •