Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: Grande punto 1.3 mjt

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116

Grande punto 1.3 mjt

Привіт всім сьогодні я прочитав grande punto 1.3 mjt з ебу mjd6f3.p8 /hw03b/3441-p866 для читання даних мені від ебу 51795236 - 34419866
    а код я mjd8f3hw03p, в, прочитати півень клон V54 FGTech Galletto 4 він говорив мені, що читання не для цього ecu читання з bdm. Вам ? траплялося, що на ебу є ? 6f3 і всередині ? один 8f3 спасибі.-

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    у якийсь період, fiat зробив трохи стикується з цих скорочень, ваш ? для всіх намірів і цілей mjd6f3, і насправді, звичайно, ти читати bdm, mjd8f3 замість цього ви повинні прочитати її в j-tag.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Читання ? була проведена з драйверами Fiat - 1.3 mjt 16v iaw - 63F *can не в дбм, так як я ще не зробив ніякого читання, як повинно бути зроблено для читання на j-tag спасибі це ? машина імпорт німецької ? у перший раз, я випадково.-

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    читання в jtag повинні бути зроблені завжди, туристичне відкривши блок управління, звичайно, на тих, які підтримують протокол jtag, якщо ви подивитеся на документах-дель-галло, ви отримаєте всі пояснення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    дякую за роз'яснення

Єдине, що я говорив, як ніколи на ecu я код mjd6f3.p8 і всередині, коли я дані ecu мені mjd8f3hw03p
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-08-2014 до 14:10

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    прикладіть файл, який детальніше

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    навіть мене ? успіх подібний випадок, не пам'ятаю, якщо на етикетці зазначено, що це було mjd6, а замість цього був mjd8 або навпаки, мені здається, це dobl?.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Прошу вибачення, але я не генерує файл, чому? він починає читати і каже мені читання не для цього ecu читання з bdm

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    як правило, на етикетці ce писав mjd8, але і всередині ? один mjd6, riccardo59 mail фото блоку управління, один зовні, де у мітки і плати всередині.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Спасибі ugoboss як можна швидше, я покажу вам фотографії, щоб все коли у мене така ж проблема на grande punto 75 л. з мене зчитує дані ебу і говорить мені, що у пу? читання файлу тільки в bdm.-
    Скоро я тебе мати фотографії обох.-

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •