-
ECU 8f2.G1 G точки 75HP - шукаю фотографії високої роздільної здатності боку зварних швів гребінь
Привіт, хлопці, комо назва шукаю фото високої роздільної здатності, так? я повинен перебудувати траси на ecu 8f2 і для цього потрібні фотографії, де були видні сліди від сторони швів гребінь. Ecu, як я ? сказали, ви ? спалили, так? ? туди в короткий блок управління свічок розжарювання, яка знаходиться під батареєю ( мабуть, в залежності від електрики, що кислота має проржавілих такий блок, що тоді ? ходила в сукні, а ? обвуглюються спалюючи ecu двигуна). Так як автомобіль ? один мій хороший друг, я хотів би спробувати відновити лижах спалюється і подивитися, якщо сторони.. поки вони шукають іншу. Якщо хтось не може? зробити фотографію, де ви бачили сліди гребінь-й? великі, можливо, farmele мати ? дякую
-
Спасибі, дуже добрий 
я поновлений на схилах, мені не вистачає тільки фото, де ви розумієте на будь-контактний гребінь йдуть контактів. роз'єм, який мене цікавить ? те, пі? великий.
-
Привіт, спасибі за те, що зроблено і відправлено !
я помітив? що ? трохи відрізняється від моєї, насправді для мене є тільки 3 траси невеликі, прямо над контактами гребінь великий, а у вашій вже і на 4. тим не менш, подивитися розташування компонентів ? всі-в одному місці!
Я сумніваюся, що це дійсно змінює фізично вкладку залежності від кількості. а добре виглядати (якщо б вони були однакові контакти) випливає, що він виконав траси, а потім пізно вранці портер? ECU, де знаходиться машина, щоб побачити, якщо частина.
Ще раз спасибі за готовність? !, дуже
-
на жаль, нічого не робити, якщо автомобіль не заводиться, я пробувала
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму