-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Перетворення Feline 207 156 207 GTI 176
Привіт всім. Читаючи обговорення, подібне qu? на форумі по 500, я подумав, що, можливо, може також працювати ?для мого автомобіля.
У мене є Peugeot 207 Feline 1.6 THP 156 Л. с. і монта же двигун і той же блок управління, 207 GTI, що? 176 кінських сил. Я знайшов qu? на форумі, файл ori з 207 GTI, і я в порівнянні з моєю орі.
Я помітив, що деякі карти мають однакові боку, карта паливної авансів і turbo.
Як ви думаєте, якщо я копіюю карти в місцях, де бувають різні, він може працювати? Трохи сумнівно, аванси, чому? прочитавши трохи навколо, на турбо бензин ? трохи perioloso доторкнутися до них. Скажіть, ваш залишаю вам 2 файлу орі для будь-яких порівнянь. 
207 Feline 156 К. с. Орі: http://www.professionalchiptuning.ne...html#post77765
207 GTI 176 К. с. Орі: http://www.professionalchiptuning.ne....html#post6413
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
В той же час я звернувся з кроком 175 Л. с. на мій файл орі, і виявляється цей файл: MOD PEUGEOT 207 1.6 16V THP 156CV FELINE 2011 BOSCH MED 17.4.ZIP
Можливо, є сенс?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
карти бензину набагато більше? складні дизеля,в першу чергу, перш ніж робити такі зміни, слід перш повідомити вам, якщо ****llo механічний, 2, моноблоки, рівні чи ні, і потім на основі речей, які змінюються, робиться правильний режим копіювання кроком
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я майже впевнений, що однакові двигуни, але-й? пізніше контроль над service box peugeot, щоб бути впевненим. Я знаю, що змінити дещо в якийсь картер і, можливо, матеріал турбіни, що пам'ятаєте мене, але двигун повинен бути однаковим.
-
машиніст з тим, що читання і запис цей ecu? у написати спокійно в роз'єм obd?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Прочитано і написано-й? саме від послідовного півник V48 і V53 без проблем.
-
ви вже зробили деякі карти на цій машині? як кроком turbo?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Так карти я вже? зроблено але тільки в якості експерименту xk? ? мій автомобіль. ? я шукаю damos, чому? те, що говорить титан, не ? дуже ясно. Тому точно я не знаю, що сказати тобі, чому? я не дуже ясно поведінку цього ecu. Тільки reperisco в damos або документації про sar? pi? точно.
-
але підвищення тиску turbo ви помітили за якийсь діагноз, якщо насправді ви піднімаєте?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я манометр Turbo встановлений в автомобілі, і зміни різних карт, тиск піднімається, але я не зробила тест, змінивши тільки мапу turbo. Я не знаю параметри карти ne коефіцієнт перетворення. Коли відомі ті, що ви могли б почати, зрозуміти щось.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму