-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
multidiag проти autocom
хлопці, для тих, хто має досвід, той'? діагностику краще? говорячи про копії, multidiag має додаткові функції порівняно з autocom?
-
привіт, я використовую або одну, ke l інші офіцери, і я можу сказати тобі-ке multidiag ? безперечно краще
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
дякую вас ? краще, чому? має pi? функції?
-
якщо ви delphi autocom,ви побачите, що і топ-тестер сьогодні...multidiag в різних problemmi з нпб,codiffica форсунок і т. д.....autocom йде про легкових та вантажних автомобілів
-
але, можливо, ти говориш версії c..... я можу тобі гарантувати, се multidiag в даний час ? один із кращих інструментів в обігу, його інтерфейс може працювати навіть з програмами діагностики, оригінальні насправді ? єдине, riconusciuta passtrhuu bmw ,audi .citroen та ін...?) говорити ке ? проводиться від actia k? найбільшим виробником інтерфейс діагностики оригінальних інструментів bmw, fiat, mercedes, citroen та ін... функції більше, ніж на autocom ? майстер пошуку несправностей ke nn технічні бюлетені, як їх вирішувати.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
дуже цікаво, дякую вас, а потім, навпаки, autocom, що навіть клон працює прекрасно, це ? нижче
-
знаю, версія клон multidiag, як працює nn я можу судити, але як оригінал nn c? порівняння
-
Pass-trhu сьогодні працює, texa і bosch, напевно, ще не знаю, сказати вам, а потім multidiag не має ексклюзивну функцію.
-
якщо ? для цього навіть braenbee інтерфейс pass-trhu але як же тоді, наприклад, bmw визнає тільки actia, як інтерфейс?
-
можливо самий сильний і abrites...повний....але ціна 40 євро..........не для всіх
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму