Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: fiat stilo 1.9 115 к.с.

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163

fiat stilo 1.9 115 к.с.

Добрий вечір в майстерні у мене fiat stilo, які оповиті не частина, тобто поворотом ключа запалювання контрольна лампа гасне фермуара, але не той самий. І автомобіль' зіставляється і минулого тижня я зробила тест її орі,але нічого назад така ж проблема, не запускається і на рамки, повідомлення втрачено з'єднання. Від fosa може залежати я вже перевірив всі маси ебу і тіла, але все в порядку,я боюся, що може бути ебу говорите?
    Dimentivavo зараз проблеми, робить рухи, то, як він ходить вимикається і каже, втрачено зв'язок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    мене в інший стилус мені траплялося говорив, що втрачено з'єднання, навіть якщо я побіг писати, але машина завершує запис йшов і йшов і все було в порядку...
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт, мені ? характеристики pi? раз навіть на мене? машина була бензин ,картину, він говорив мені, втрачено з'єднання,я вирішив замінивши блок управління двигуном.але коли тому проблема, чи можете ви зробити діагностику двигуна?І в ABS c' і' якась помилка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Завтра мені діагноз, коли виникає проблема, і ви знаєте, я сподіваюся, що це датчик оборотів, мені сказали, щоб навіть спробувати це obcome говорить блискавки, то проблема в abs

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Мені ? довелося з 140 кінських сил, який встановлюється на блок керування EDC 16, і це було саме вона, блоком управління двигуном, і мав ті ж симптоми, що він ваш. ? тобі, будучи 115cv монтує edc 15 не знаю, якщо це може бути те ж саме. Якщо не ? блок управління двигуна, зрештою, проходить все, від тіла.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    в діагноз не помилка-друге, міняти датчик оборотів, а потім, якщо все ще триває-друге, блок управління

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    перш ніж змінити його, виходить в діагностиці спробуйте покласти в рух, і в той же час, якщо подивитися обертання, рухаються в іншому випадку я думаю, що може бути egr відкрито мені, і успіх особисто або контролює тиск дизельного палива від 200 до 250 мінімум, якщо і не найнижчий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Але вимикається навіть під час прогулянки я не думаю, що цей egr бо була закрита карта

Питання цей автомобіль монтує edc15, якщо я хотів би спробувати, якщо не працює, а як мені перевірити? Крім того, у мене є edc15 у пункті 1.9 ви можете адаптувати для тестування? І якщо ви, що ви повинні зробити?
    Востаннє редагувалось leandro89; 28-07-2014 до 18:48

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Але це не помилка якого-небудь компонента, а потім ви сказали, що коли вимикається, на дисплеї панелі, виходить напис помилка підключення, чи не так? якщо б це був датчик оборотів, не пропустила б нічого не написав, що egr, що... пропустила несправності двигуна або щось ще... я кажу тобі, що це помилка по лінії can, виходячи з мого досвіду, pi? скоро, коли ви тому дефект вимірювання лінії can і подивитися, якщо c'? щось не так...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Раджу тобі дуже ретельно перевірити всі джерела живлення, які виходять з ecu, стан з'єднань і контактів ecu ж, continuit? проводка гілки двигун і відділення салону. Просто зв'язок від тіла або від ecu, що це не ідеально, щоб викликати несправність. Переконайтеся, що електрична система в порядку, перш ніж замінити ебу.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •