Результати 1-2 з 2

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    18

Scodifica Всього EDC15C2 (3 Plug) Suzuki Vitara 2.0 HDI 110Cv

Тоді сьогодні я попробував все...технічно я scodificato ебу, але у мене є проблема, і я не розумію, якщо залежить від того, чи ні. Тоді я спробував scodifica Flash з ECUVONIX і не працює (від аналізу перемістити криві двигун) насправді має інший код Ecu і записавши його зникає індикатор CHECK engine машина не заводиться. Пробували scodifica Всього e2p з Ecuvonix, Meucci ( одно Ecuvonix) і Після (f? файл відрізняється від двох інших) результат все одно не змінюється, машина v? в мотоцикл, але не піднімається понад 3000 обертів, як ніби він у режимі? Recovery або Економ-класу...там частина автомобіля спалахує контрольна лампа двигуна (повідомляє про помилку P1517_P1613_P0603), які пов'язані з несправність блоку управління, несправність Іммо, калібрування ебу... проблема виникає тоді, коли не стирає помилки (але, ймовірно ? пов'язано з тим, що досягла 50 анулювання Помилок в ECU, прерогатива блоку управління двигуна Peugeot), швидше за все, лічильник, який знаходиться в BSI??? Мені підтвердіть це що??? А то я пробував видалення помилок DTC з ECUVONIX і шпигун ? зникли...але в ебу BSI залишилися 3 коди, невідомо, але не видалити їх...можливо, що не приймає ще газ понад 3000 оборотів, чому? автомобіль не стирає помилки насправді і залишається в recovery або економ-класу, як ви хочете назвати у зв'язку з досягненням 50 анулювання помилок (DTC)??

Спасибі, додаю файли доказів
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    привіт на цих suzuki або, принаймні, цього немає.r. навіть якщо c'? проблема акумулятора йде в recoveri або навіть приводить в дію іммобілайзер,деякий час тому я мав не мало проблем з тими, хто,зроблені scodifica etc контролюється pompista,і нічого, зрештою, suzuki, там був мій друг і сказав їй, щоб поставити нову батарею, і, гідно стояти протягом 12 годин ,і в правду так було через заданий час пішов і машини сторін.
    але я повторю, мені не було common rail

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •