Привіт всім,
я підготував цю карту для Fiat Idea 1.9 JTDM 100cv,
? моя перша карта, і я прошу ваших думок і порад, перш ніж спробувати, дякую!
Привіт всім,
я підготував цю карту для Fiat Idea 1.9 JTDM 100cv,
? моя перша карта, і я прошу ваших думок і порад, перш ніж спробувати, дякую!
Здравствуйте, я не настільки спеціаліст, але мені очі на вашу карту...
з драйверів ви знаєте, що ви зачепили, я з mod дратувати?
час inizione мій погляд, ми не повинні працювати від 50 до 100% навантаження не тільки на 100%, а потім навіть 30% більше, занадто
в цілому, однак, я почну від 1500, щоб не мати проблем strattonamenti на педаль або на обмежувачі крутного моменту зчеплення...
дизельне паливо знижує трохи, та їх частини, від 1500, а не по всій карті
тиск турбо 200 очок повинні добре per0 " я став більш низьким.
це ? мій conisglio, то відчуваєте себе ще коментарів.
Доброго дня, Михайло і спасибі насамперед втручання.
Я змінив дані на основі, наскільки я зрозумів, досі я уникав копіювання і вставки, тільки тому, що я хотів би зрозуміти логіку роботи окремих карти і як вони працюють один з одним. Тому, де є помилки у мене ? втік!
Ок, для приросту після 1500. Є 2 DW, а насправді в першій я збільшується також під 1500, корекція. Але який з 2 DW використовується? Я бачив, що вони diversse між ними.
Ок, навіть для турбо, бачачи, що обмежувач серії ? 2400 мбар я думав, що в 2300 може працювати без надто великого стресу.
З-за драйвера, я їх виключно для inormare екю новий максимальний IQ (від 70 до 100) і дозволить йому правильно розрахувати і інші величини. Навіть якщо максимальний IQ, що я вимагаю з DW ? близько 80mm3, я поставив з-за драйвера 100mm3 для allinearmi з іншими обмежувачами. Усі значення драйвера, я їх обчислені інтерполяцією інших з його карти. ? правильно, як міркування?
Час вприскування, як на картах SOI, що Термін, навіть тут я додав драйвер 100mm3 повідомити вам про те, як впоратися з цією IQ. Я не розумію, чому ви робите посилання на 100% load...мені здається, що на осі X існує IQ, ось чому я змінив тільки останній стовпець і розширює її до 100mm3, інші карти я залишив оригінал, чому? по-моєму ті, IQ продовжувати? управляти, як раніше, немає?
привіт Everyname , дивіться, я зрозумів, що ти інший метод, щоб мод не те, що я " дізнався " я, твій ? більш технічний , так що я не хочу перенесені на інший шлях або неправильний, я кажу тобі про те, як я працюю, і те, що я думаю модів.
Я особисто на багатьох ecu не виходжу, навіть не від водіїв, чому? принаймні, те, що мені буде запропоновано або навіть, для більшої безпеки моєї, я вважаю, вже дуже задовільним тим, то є кілька екю, що bisogan зробити якийсь мод, навіть за межами dw.
Від того небагато, що я дізнався ecu, в якій ви повинні працювати тільки на драйвера їх немає, дійсно багато разів водії помиляються навіть значення карти і ім'я карти ж багато разів не має сенсу. Дороги прийнято Everyname ? правильний. Зручно піднімати речі з-за драйверів, даючи кроком, ось їх і не знаючи, що карту s говорите правду?..