Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 25

Обговорення: Тиску Common Rail

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119

Тиску Common Rail

привіт,
    я, ляснувши морди на тиску common rail на alfa 147 8в 115cv (моя )...

я бачив, що на карті, акції, максимум отримаєте 1350bar... від того, що я читаю, тиск не повинен бути вище 1420bar (+5%)...
    поставивши наприклад IQ для ін'єкцій в 90mm3, як riscalereste останнім вр ?

намагаюся пов'язати тиску CR / duration і сой, мені здається, досить очевидно, що тиск в магістралі rail (для забезпечення ін'єкції повною, без sforare 10? пост-ПМС і без передоплати теж aggressiv)повинні бути досить altine від 2000 об / хв,...

я зроблю щось подібне, на малих обертах не збільшення, тим не inietter? ніколи що IQ тих оборотів з допомогою інших фільтрів.

cr.jpg

esprimetevi вільно

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    я, як правило, збільшуються на 35 навантаження 1500 об.. моя з 6%, а мені від пошкодження

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав francescosparco Visualizza Messaggio
    я, як правило, збільшуються на 35 навантаження 1500 об.. моя з 6%, а мені від пошкодження
    потім spalmi з кроком також в IQ pi? низькі... чесно кажучи, я не знаходжу в комунально... cio?, якщо ви не зміните AFR акції, я вважаю, те, що в карту st? pi? вниз, вниз? правильно...
    не s? якщо мій ? аргумент, що це має сенс...

у будь-якому випадку, 6% від 1500rpm... я бачу, що йде

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    okkk дозвольте мені знати,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Значення 1450 бар біля мене відмова

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    У 90% ви d? відмова, чому? не ви підняли обмежувачі і/або single value limiter
    на 332_536/688 *72A6A і *72A78 8 біт коефіцієнт 1

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    13
    Очі з тиску в рампі.. На деяких cr2 підняти їх приносить тільки відключень і проблем..я ? 15 днів, що ми sbatto голову...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Обмежувачі я їх підняті біти немає xk nn знав, dv були.. а карта 147 115 к.с., мало відрізняється від тієї, що точка jtd 80cv, в тому сенсі, що тут я вважаю, що 14500

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    13
    Чесно кажучи, я не розумію, чому? sbatterti стільки для збільшення тиску в рампі..
    ми ставимо номери випадково і просто: покладіть, що ви зараз на 100% навантаженні введіть 70мм2 дизельного палива, і, що той обсяг і навантаження відповідають 1350bar в rail.
    якщо я приношу вашої тиску в рампі від 1350 до 2700, утримуючи нерухомо термін, inietteresti 105 мм3 дизельного палива.

Повернути цей доповідь збільшення +7% замість +100% , що доходи(додаток до багато болі в животі) підняти rail? 3 мм3 дизельного палива, можливо,..

Важливо, що для цього зі знанням справи, слід rescale всі карти, які мають вісь з тиску в рампі, масштаб карти вашого датчика тиску в рампі, rescale карту duty cycle в магістралі rail. Завжди сподіваючись, що читання датчика rail залишається надійно.. Знайти SVRL, і карти обмежень. І на деяких CR2 будьте обережні, що поєднання duration піднятими + тиск піднято вам пу? призвести до помилок тиску, чому? інжектор ви завантажуєте занадто великий тиск, від флейти(через тривалість збільшена) і не потрапить у ціль.
    З практичної точки зору, на сьогоднішній день, єдине, що я помітив, підняттям тиску в рампі ? підвищення готовності прискорювача, отримати? також з іп? проста зміна в driver wish, що ви увазі незначні зміни..

я не поклав серед переваг той факт, що підвищення тиску в рампі зменшується, частинки видається, чому? я сумніваюся, що тут хтось інтереси фактор забруднення..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    я думаю, що сценарій буде ще гірше, так як витрата ? функція ? квадратний корінь тиску (якщо я правильно пам'ятаю)...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •