Привіт, кілька дд тому я зіставити і defappizzare моя альфа 159 150cv (152cv на лавці)
Тренер, дуже розумний на мій погляд, ? вдалося виявити майже 30cv більше від оригіналу і 51nm крутного моменту.
Проблеми? ? це, на екскурсійне і їздить на диво, без проблем ne несправності той час як на дорозі після хорошої тяги і зупинці на світлофорі, після 20/30 секунд, автомобіль переходить у recovery без сигналізації. Вимикається, знову включається і починається знову, як блискавка.
Під діагнозу помилка P0091 Тиску палива (регулятор вхід насоса високого тиску) Сигнал не дійсний.
Врешті-решт мені довелося погодитися на карту більш м'які з 15cv в pi (167 приблизно)
А перед cio, я намагався, блок управління, додатковий, які давав на початку помилка P0090 помилка датчика тиску в рампі, на що я замінив датчик з більш нової alfa gt з менш 50000 км. Частина відрізняється тільки sill'атаки пробки, що не знаходиться більше з кріплення і вище, але в стороні.
коли я змінив його, машину він відновив сили і затвора......на що я зібрав для curiosit? блок управління додаткового і...tadaaaaaaa помилка P0091 і не більше p0090.
Ну вдосконалення?!?!?!?!?!?! я не знаю.....
справа в тому, що навіть на найменше підвищення тиску, якщо schiacciavo педаль газу на низьких обертах, від 3? і потім, всього було зареєстровано понад 2900 оборотів в хвилину, автомобіль ходив у recovery призводить до помилки і автомобілі, що не було більше.
А я помітив, що якщо б я віз машину на цих обертах tramquillo, не тонути занадто eper потім розчавити до фонду після 3000....немає несправності......
Можна???? я не знаю,
Хтось може дати мені руку?
Дякую
Михайло