Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119

Відображення EDC15C7 Alfa 147 115cv 332 536

Привіт,
    я тільки що був представитися, і відразу наводжу тут мої сумніви і мої невизначеності.
    Я почав робити деякі зміни (наприклад, програмне забезпечення використання WinOLS), намагаючись зберегти логіку, змінюючи ВР, відповідно, і обчислюючи значення розумно (може бути).
    Оскільки я хочу зрозуміти, і не просто змусити працювати більше? машина, я намагався дотримуватися такої логіки у змінах, уникаючи кидати на десятки відсотків, тут і l? випадково, в надії забрати нас.

Ймовірно ? все неправильно, для? якщо не намагаюся, не зможе вам у цьому? ніколи

На даний момент карту ? завантажена в автомобілі з результатами, на мій погляд, gi? pi? задовільними.
    перш, ніж я зробив карту тренер в моєму місті (були вже? на машині, коли купив), і я повинен сказати, що машина порівняно з "перед" він же (можливо, кращий) стрільба вгору, і я навіть менше fumosit?.

Роблю усе, що, так же? що, якщо хочете, можете перевірити. якщо я почну також mapppack на мене (нічого, damos), намагаючись включити всі карти описані правильно.

Очевидно, що це ? тільки початок.

Логіка, що я нижче ? було наступне :

- Egr закритий Bit Switch (я також зробив карту, поставивши все на максимум, навіть якщо не потрібно було)
    - Зміна запитом мета на педаль
    - Коригування ВР і значення AFR на Дим Map
    - Коригування Тиску турбо (відповідні обмежувачі), щоб s? заходьте маса повітря досить окислення нового кількості? палива.
    - Зміна "Обмежувач крутного моменту", щоб s? що входять 80 Мг у режим максимального ккд
    - Зміни в iq limiter, щоб переконатися, що кроків, всі необхідні
    - Зміна в часи iniziezioni (з pre-iniez і без)
    - Зміна тиску в рампі (і, як наслідок обмежувачі)

Я думаю, що я збільшила карту тільки "де подають" уникаючи smarmellare кроком в будь-якому місці.
    Аванси на даний момент є Акції, так як я повинен ще зрозуміти, як розробити стратегію.

Зараз сталевий алхімік я бачу, що вводять всіх і 80mg і повітря виходить ? правильно, turbo іноді веде себе зовсім інші часи піку незначно (на кілька секунд), але в середньому тиск досягло значення, показані на карті.

Я користуюся цією нагодою, щоб запитати що-то, а ? правда, що на 1.9 всі карти життя (які, 16x20) будуть в реальності? прочитана до 16 (16х16), а на 2.4 використовується, всі осі ?

В архіві повинні бути всі, я також поклав hex для тих, хто хоче перевірити без winols.

Дайте мені знати, що ви думаєте... pendo-з ваших вуст (пальців).
    Alfa_147_forum.zip

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    вибачте, я помітив, що в додатку до ту версію файлу. я навіть включаючи файл ОРІ.

332_536_Alfa_147_rev2.zip

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Я намагався оптимізувати всі карти життя. перш за все, я змінив останні два вр (з трьох рівних 70mg/цикл), довівши їх, відповідно, 80 і 90 мг, відповідно (cos? слідувати краще уприскування запит 85mg).
    для міцності, я використовував функцію для excel ? "ПРОГНОЗ", що дав ряд відомих, дозволяє прогнозувати з певною безпеки "статистика", який sar? наступне значення.

я взяв ці цифри, і я їх вставлені, відповідно, розрахунку на 80 і 90 потім мг.

роблю журнал, я зрозумів, що при максимальній уприскування і нової тиску turbo запитом як можна було очікувати, я мав певну невідповідність між значенням "потрібен" і те, реальні, для omogenizzare все, я зменшив карту, геометрії, змінивши ще bp і масштабуючи в області необхідно, як і раніше, з використанням системи лінійний прогноз.

новий журнал, і тепер всі, здається, бути апостольської.

Якщо ви дасте мені благословення, я хотів би перейти до часів заздалегідь, тільки, що мені не вистачає деякої впевненості і боюся пошкодити я залишив все ок. Ми можемо спробувати зробити щось разом ?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    і, звичайно, я забув прикріпити

ось він -> mappa_85_test.zip

? було зроблено з *********** і модуль ELM 327, що, будучи bluetooth не світить "sincronicit?" про даних,...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    я беру назад все, що я сказав, проблем надлишкового тиску turbo абсолютно не вирішені.
    додаю останній лог зробив після повернення, короткі тиради, але з поправкою на турбіну ? сумне.
    віддаю карту vnt оригінал.

випадки різні:
    - ні, я зрозумів, кувалдою
    - сенсорами ? обсмажені
    - на додаток до карти від мене є й інші зміни

help !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Дивно, цю карту я вже? в базі даних winols... в будь-якому разі приємно зусилля, щоб використовувати логіку, але збільшити всі осі і, отже, всі значення в картку, не потрібно нічого, просто працювати на останніх точок.
    Увагу, що витрата дизельного палива в мм3 і не в мг, це змушує вас обчислити afr занадто худий.
    Фільтри турбо-дуже точне тиск, 100mbar різниця ? сенс, щоб не дати збій, як тільки турбіна піку
    *79E92 нехай кричи, не ? нічого, що могло б служити тобі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Дивно, цю карту я вже? в базі даних winols...
    у 332_536 альфа ? досить часто від того, що бачу

у будь-якому випадку: красивий зусилля, щоб використовувати логіку, але збільшити всі осі і, отже, всі значення в карту не потрібно нічого, просто працювати на останніх точок.
    Я думаю, ти трішечки маю на увазі карту диму, прирощення (в теорії) відображає масштабування по осі x (всмоктуваного повітря), що я повинен зробити, щоб звільнити місце для нової вр.
    ймовірно, достатньо було змінити тільки останній стовпець і перерахувати тільки для цього.

Увагу, що витрата дизельного палива в мм3 і не в мг, це змушує вас обчислити afr занадто худий.
    я зробив просто МАСА ПОВІТРЯ / Nuovo_AFR (Nuovo_AFR = ~14, як у минулому bp орі). може бути, я повинен розділити ultriormente для 0.85.

Так ви говорите мені, що всі значення IQ на edc15 в мм3 ? Значення всмоктуваного повітря-ліжко від датчик витрати повітря ? завжди мм3 ?
    Фільтри турбо-дуже точне тиск, 100mbar різниця ? сенс, щоб не дати збій, як тільки турбіна піку
    modificher? таким чином. Дякую

*79E92 нехай кричи, не ? нічого, що могло б служити тобі!
    Тільки я приходжу додому перевіряю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав gionag Visualizza Messaggio
    у 332_536 альфа ? досить часто від того, що бачу

Я думаю, ти трішечки маю на увазі карту диму, прирощення (в теорії) відображає масштабування по осі x (всмоктуваного повітря), що я повинен зробити, щоб звільнити місце для нової вр.
    ймовірно, достатньо було змінити тільки останній стовпець і перерахувати тільки для цього.

я зробив просто МАСА ПОВІТРЯ / Nuovo_AFR (Nuovo_AFR = ~14, як у минулому bp орі). може бути, я повинен розділити ultriormente для 0.85.

Так ви говорите мені, що всі значення IQ на edc15 в мм3 ? Значення всмоктуваного повітря-ліжко від датчик витрати повітря ? завжди мм3 ?

modificher? таким чином. Дякую

Тільки я приходжу додому перевіряю
    ?

в той же час я робив психічного поїздку... поправте мене, якщо я помиляюся.
    на датчик витрати повітря повинні повернути значення в мг/дм3 (або мкг/л chedirsivoglia). у кількість? замість того, мм3.
    я роблю розрахунок:

атмосферний тиск : ~1бар
    тиск наддуву щодо : 1.3 бар (карта)
    тиск наддуву абсолютної = pressione_relativa + атмосферної = 2.3 бар
    щільність? повітря в умовах псевдо-стандарт : 1225 мг/дм3
    робочий об'єм : 1,91 дм3
    для циліндра : 0,4775 дм3
    ефективність об'єм : 90% (x0.90)

пробуємо побачити, скільки повітря потрапляє в циліндр, я б :

pressione_sovra_alim_assoluta * volume_cilindro * efficenza_volumetrica * щільність? повітря = 1210 мг/л
    ПРАВДОПОДІБНОЮ ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Насправді зараз він набагато більше? сенс читання в AFR з перетворенням,
    перед dividevo неправильно мм3 IQ для мг/лт MAF. і я давав на колонки-й? справа (максимум MAF) приблизно 1:14.9, що згідно того, що ви говорите ви не повинні палити, як труба... і насправді мені не пояснювала.

? тепер, щоб повторити який-небудь рахунок.

riverificando AFR ori виходить, що alfa romeo вирішили використовувати в 17.52 ... я andr? р? pi? навантаження, скажімо, 16,5
    з новим maf, обчислена вище, я б 86.27mm3 правильно ?

*SandroMarciano : 79E92 автокрісло, може бути, я біг кілька кліків

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Після поради сандро тут. я полегшив зміни, і я встановив карту turbo (принаймні, я думаю).
    Як і раніше не вистачає RAIL (які, як я робила це раніше я не переконувався, нічого) та SOI. Я чекаю-небудь душу pia

Дата волю своїм образи -> 85Mg_new.rar

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •