Привіт, хлопці, хто використовує kess v2 знає розміру файла, золоті ліжка?
Привіт, хлопці, хто використовує kess v2 знає розміру файла, золоті ліжка?
я думаю, що розміри повинні бути рівні між master і slave, з тією різницею, що раб вам, зашифрований файл ? практично непридатним для використання, якщо не розшифровуються його майстер.
уго ---- президент A.E.P.
Так що мої марні.... Правильно? Але не оригіналу, який я читав?
Версія slave може дати читання, безумовно, pi? маленький, якщо не помиляюся, то чому? будучи в зашифрованому вигляді розміри зменшуються, здавалося б..файли є недоступними, якщо використовувати інший програміст
Тому, навіть оригінальною, не закодований я можу завантажити тільки з kess? І чому ecm око говорить мені, що не може знайти драйвера?
в теорії файлів, ліжко, бд, якщо не зашифрований повинні бути рівними для всіх. на практиці я ніколи не зробив особисто експерименти такого роду, щоб уникнути непотрібних проблем... читаю з приладу, і пишу з таким ж...
Фінч? ? ваш ви але коли ви їх робите звернути ? інша справа,що тепер я повинен писати з gallo, наприклад, з файлу прочитати від kess... Зрозумів?
тепер я розумію, що ви ... ну єдине і почекати і побачити, якщо хтось вже зробив цей тип тестів... Щось навколо, я читав про людей, що вимагає читав і писав, з іншими програмістами... але я залишаю відповісти хто знає
Я переплутав багато разів програмісти і файли без будь-яких проблем. Важливо будь то повне читання і зроблено на регулярній основі.
Багато разів трапляється, необхідності відновлення ебу підроблені, де орі не nsi мають, і тому вони йдуть шукати в інтернеті, то немає впевненості інструмент для читання.
гей blackwolf питання? але якщо я захочу, щоб зробити відображення моїй машині хтось, що я повинен зробити? тільки все, що там мені вдасться ніколи..![]()