Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Обговорення: bmw 320i e90 my05 не частина

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158

bmw 320i e90 my05 не частина

привіт всім!!!! як назва цього 320i вранці не хотів далеко..... він навіть газової системи...... я зробив діагностику і вона тільки помилок в кліматі, але нічого в двигуні... я помітив, що при включенні рамки не запускається паливний насос, хто-небудь знає, якщо і звичайний ? або насос запускається, коли ви натискаєте кнопку " пуск " разом з двигуном ? питаю, тому що і в перший раз, що я роблю 320 бензин, і я знаю, що bmw і зокрема.... потім я побачив, що він подвійний насос для бака окремий....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Ви пробували зробити її з допомогою діагностики паливного насоса?

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    так, я намагався,я відчуваю, тільки реле, але насос не здається починається.... тепер не знаю як дизель, але добре чи погано, я думаю, ви повинні відчувати, вірно ?

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    Я спробував дати прямого струму і 2 насосів, але не починаються....

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    Як я зрозумів насос і під ебу в частині....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    у вас є тестер тест, щоб побачити, якщо вони короткі, але здається, я трохи нездійсненна...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Якщо ви пробували дати 12в безпосередньо на насоси не працюють, безумовно, коротше.
    NB, слід мати на увазі, що в бакові повинно бути завжди бензин (так як насос працює завжди, принаймні, за резерв і піти часто навіть бензин в іншому випадку насоси ламаються....якщо автомобіль має систему газ.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    я намагався зробити стартера примусово на газ і автомобіль, частина, і, здається, йде добре,єдине, що виходить трохи диму,мені здається, від valvetronic тепер вимкніть і do' подивимося, також".....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    Вибачте, зак, але якщо ви дали струму безпосередньо на насоси не працюють,я знаю, що вони йдуть,

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    не зовсім так'..... ? схема управляється від ебу з 2 окремими двигунами, але пов'язаних між собою або в електронному вигляді, так і з допомогою труби...... слід просто вийти з танка, щоб випробувати їх як слід...,однак я знайшов серводвигуна valvetronic спалили... тепер я йду вперед і vadiamo що ще я....

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •