привіт, хлопці у мене lancia delta 2.0 mtj хтось знає, як мені допомогти?у мене ця помилка: невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря що може бути?
привіт, хлопці у мене lancia delta 2.0 mtj хтось знає, як мені допомогти?у мене ця помилка: невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря що може бути?
Я я почну перевірити egr муфти turbo...
тиск це нормально і egr чистий і повертається на своє місце... керувати за допомогою examiner все ок....
я можу завантажувати зображення, заднім числом, ви хочете побачити egr, як і гніздо
nn я хочу mattere дороги, але я зробив тест.. сара нерозумно, але я думав, від'єднати датчик витрати повітря і випробувати машину... я помилку, але машина йде краще, ніж коли датчик витрати повітря приєднаний,mo 2 речі.. або датчик витрати повітря, і для зміни або, блок управління і так далі від riconoscrmi значення повітря 1200,я nn вірю в це, але тепер я знаю більше на що думати... я сумніваюся, legr на sensoremap на колектор..)).
Хлопці, я лягаю спати.. все Одно я 80 євро max витрачати,я поясню, я знайшов deb pierburg 80 або зробити карту з egr-off? Добраніч всім
2014060320255400.jpg це ? діагноз
2014052612565300.jpg та це ? датчик
Востаннє редагувалось Backgroop; 17-06-2014 до 11:57
спробуйте закрити egr з аркуш і подивитися, чи нормально автомобіль , postami файл, який тобі закриваю я egr на карті
маса повітря до мінімуму ? ти подивився на неї ?
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Звичайно,маса повітря, вимірюваної маси повітря і мета, рівні 321=321 я не розумію, чому CN deb напали на автомобіль частина 2700 якщо відключаю роз'єм, машина летить, і участь у 1800....