відкриваю нову тему, щоб уникнути продовжувати бруднити про те, що Golf GTI, також чому? я хотів би заглибитися в деякі аспекти моєї відображення, і pi? загалом в моїй машині
по-перше, ми говоримо про Audi TTS S tronic з наступні зміни:
повного розряду ручної 70 мм з кет 200 клітин
повітряний фільтр BMC OTA
подвійний фронтальний інтеркулер Forge Twintercooler
відображення (зроблений не мною)
в результаті зіставлення також встановлено насос високого тиску, плюс Autotech
що стосується відображення, я думаю, що я був завантажений файл, говоримо "standard", в тому сенсі, що були вже? готовий (перейдіть знати, звідки прибув), я ? тільки запитав, що зміни були представлені
однак кілька місяців тому я зібрав універсальний інструмент obd, так тримати очей на різні параметри двигуна
? також можна прочитати крутний момент і потужність, і випробування вироблено давно ? результат близько 328 к.с. і 440 нм (читання даних з бд, взяти з собою плоскогубці, але і корисно, як порівняння)
в іншій темі я ? прийшли сумніви на хороший рахунок моїй карті, зокрема, що стосується тиску turbo
тоді на другий день я почав експериментувати і виявив, що пік перевищує 1,8 бар і стабільно становить близько 1,3 - 1,35
крім того, я спробував ще раз, навіть влада, але на цей раз за допомогою функції, яка відстежує графік в залежності від оборотів (як якщо б це було rullata)
результат ? був графік, який, у діапазоні відносно схеми проміжних (тільки після набрання тиск) ? результат дуже зубчасті, з шипами, високі, що чергуються піків низьких, близько 1500 оборотів (як мені здається), а потім слідувати тенденції-й? класичний к-ї? висока
вражений цим результатом, я почав стояти-й? уважне поведінка автомобіля, щоб зрозуміти, якщо проблема полягає в роботі двигуна або інструменту, і, напружуючи вухо, я чув, коливання свист турбіни
загалом, здається, що компресор йде в ріст
пу? бути, що це залежить від того, що у картці, так і просили піковий тиск занадто висока? на жаль, я ще на самих ранніх видів зброї і абсолютно не в стані оцінити те, що ? було зроблено, тому я звертаюся до вас, щоб мати свою думку
тут файл орі, пост n? 2 (відповідає id ecu мого)
http://www.professionalchiptuning.ne...ead.php?158-tt
додаю також файл мод, який я читав з Галло-v54
TTS mod.rar
порівнюючи два файла, я помітив, що в першій частині не припущення просто нічого (або, принаймні для мене ? cos?), зміни, зроблені навмисно або, можливо, файл точкою було версії різноманітного програмного забезпечення?
крім того, я хотів би запитати, чому ecm не хоче знати, а от карту з драйверами? я знаю, що, ймовірно, не годиться, але для моєї curiosit? я хотів поглянути навіть для того, щоб зрозуміти дещо
останнє, що, коли я зробив саме це доказ влади результат ? було близько 284 к.с. і 420 нм
там було 35 градусів, а повітря на вході перевищувало 40, згоден, що турбо дуже страждають температура, але це падіння, мені здається, занадто
ви говорите, що?
спасибі всім, хто выст? дай мені руку