Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

браво 1.6mjet рестайлінг 120cv

привіт , я повинен зіставити вищевказані автомобілі...слід під'єднати до ебу edc16c39, якщо я не помиляюся.
    як я можу знати, якщо це має гдк оновлюються чи ні?
    як програміст я v54 mini, який зараз працює добре..
    для доказу я можу читати ...якщо закон правильно я можу написати без проблем? або ось ризику блокування або іншого?
    resty і prerestyling щось змінити, як ecu?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Здрастуйте, ви говорите про ебу edc16c39+ євро 5 різних, я не зміг прочитати з бд, зараз, як я бачу, я роблю безпосередньо в bdm , робота менше часу і роботи + безпечно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, ви говорите про ебу edc16c39+ євро 5 різних, я не зміг прочитати з бд, зараз, як я бачу, я роблю безпосередньо в bdm , робота менше часу і роботи + безпечно...
    а пристрасть двигунів в bdm, ви робите їх "на льоту", і тоді ви більше не? упевнений, чому? ви робите повну резервну копію

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    єс тільки проблема, що якщо він v54 mini не має bdm.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    єс тільки проблема, що якщо він v54 mini не має bdm.
    Привіт, це я знаю, але, якщо є можливість? з допомогою близького друга, він робить bdm, а потім назад докази, що він хоче, якщо йде погано знаєте, як rispristinarla....

Але якщо не.вы тому non.la.legge навіть та, очевидно, не blocco.nulla правильно?

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    починає робити ecu id і подивитися, якщо визначає, після спробуйте зробити читання, тільки читання не блокує нічого

ок, проведе роботи? у будь-якому випадку, якщо ? €5 впевнений, що послідовний не тому? чому? будучи v54 мій ? в грудні 2012 року, як список драйверів автомобілі, як правило,

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав fire Visualizza Messaggio
    ок, проведе роботи? у будь-якому випадку, якщо ? €5 впевнений, що послідовний не тому? чому? будучи v54 мій ? в грудні 2012 року, як список драйверів автомобілі, як правило,
    у мене було також, я проблем з цією версією екю, які він не читав від послідовного вирішена, відкривши його і зробив у bdm раніше атакує все погано, що йде не читайте
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

ви , я чув, власник і підтвердив мені, що ? €5...з міні-або бд або нічого, ahim?...чому у вівторок? його буду читати, і ми бачимо, що помилка в ecuid

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •