привіт, мій я маю на увазі в тому пості ? щоб зрозуміти, хто як і я збирається, які починаються карти необхідні для ретуші, щоб мати легкі поліпшення, ми очікуємо користувачів-й? експерти які, звичайно, не скажуть нам хитрощі, але досить принципів.
привіт, мій я маю на увазі в тому пості ? щоб зрозуміти, хто як і я збирається, які починаються карти необхідні для ретуші, щоб мати легкі поліпшення, ми очікуємо користувачів-й? експерти які, звичайно, не скажуть нам хитрощі, але досить принципів.
Карти, які необхідно торкнутися, залежать від системи уприскування CR-PD VP44 VP37 і т. д. і т. п., рекомендую сторін Cr edc15 завантажених файлів орі і mod і намагається зрозуміти, як карти, які можуть використовувати
Якщо ви хочете зрозуміти стратегії lavore з ecu скачати winols і починається.Хороша Робота
Привіт Andreap, я теж новачок, намагаюся зрозуміти, CR EDC15 за те, що я зрозумів, карти суттєвими є :
-обмежувач крутного моменту
-тиск турбо
-тиску в рампі
-карту педаль
тобто час вприскування і досягнень, які є більш складними (поки що я нічого не знайшов за яким критерієм давати кроком)
ах, я забув карту парів, які повинні бути придатними на все інше
всі карти пов'язані один з одним і мають осі, які, як ви казали, mavaila1972 winols може сказати вам, що для того, щоб краще інтерпретувати карту.
Хороша робота!!!
додам також збагачення при прискоренні і обсяг? паливо впорскується, багато хто називає її нм на iq, цю картку ? майже завжди поза драйверів ecm titanium
Вибачте magi1984, але збагачення при прискоренні, не ? карту педаль ?
ви вибачте, я не бачив, що ти вже? написав!
У всякому разі, в декількох драйвер ecm для мого автомобіля (edc15c2) карту педаль (збагачення при прискоренні) ? є.
Осі :
x= про morore
Y= положення педалі
Z= IQ
і що ? справу? паливо впорскується, що часто не вистачає
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ви насправді карта дуже важливо для хорошої врожайності, на жаль, майже завжди і з драйвера....
як правило, для карту нм на iq я б сказав, дають однакові прирости даних на карту педаль,чому? якщо педаль вимагає на 10% більше? справу? паливо впорскується повинен задовольнити цей попит,значить має бути на 10% більше?