Тоді, хлопці, у мене Opel Corsa D 1.2 бензин з egr обійти механічно, але не в електронному вигляді, та повітряного фільтра на панелі. Близько 2000 оборотів дроту, газ, машину водить, і мені виходить помилка в діагностиці паливної худий.
Я думав, що це пов'язано з датчиком кисню відразу після фільтра, я з чистою svitol але нада, проблема ? залишився. Я занурений в розчинник, і це працювало кілька днів, потім знову та ж проблема, під знесення, я поправився датчик інший Opel Tigra точно, мають різні коди, і справді, після кількох метрів проблема ? повторно.
Я помітив, що, від'єднати роз'єм з цього датчика, авто і закон, мінус 40 градусів. Я думав, якщо законом низька температура, inietter? автоматично-й? бензин, так що я поклав мотоцикл і зробила тест, 5-6 днів, що автомобіль йшов з кабель від'єднується і йде відмінно.
Який пу? бути проблема? я хотів перевірити, лямбда-зонд, але не монтує 2, я думаю, що вони в мене від їзди на "p"? pi? старих я не знаю, що може служити другий, а який з двох я повинен піти і перевірити, я, ймовірно, слід продовжити спроби.
PS маючи на руках один strumentino air/fuel дуже тюнінг і не надійно, я вирішив зробити тест, я підключив до першої лямбды і загоряться перші світлодіоди good, а потім наведіть рух рукоятку потужності мені ? здалося, що мати підтвердження того, виявлений в ебу. Потім випуск газу загоряються всі світлодіоди, навіть ті, паливної багатий... але я думаю, що це нормально...
Спасибі всім, і aiutatemiiiiiii