Привіт всім , c'? що ніхто не може знати, де ви можете переміщатися по карті, щоб збільшити трохи мінімум на цій машині?
Власник скаржиться, що вимикається,( навіть якщо він уже нормальний), а то я б, можливо, підняти трохи, щоб зробити тест.
файл:
Привіт всім , c'? що ніхто не може знати, де ви можете переміщатися по карті, щоб збільшити трохи мінімум на цій машині?
Власник скаржиться, що вимикається,( навіть якщо він уже нормальний), а то я б, можливо, підняти трохи, щоб зробити тест.
файл:
привіт, ніхто не, що є пу? вкажіть адресу мінімум на цей ecu?
Ті автомобілі, яких не вистачає групи дросельної заслінки на колекторі, пропоную очистити його добре, після чого зробити скидання параметрів autoadattativi і конфігурації метелик діагноз, більшість раз пройшов
Востаннє редагувалось Backgroop; 27-05-2014 до 10:02
Терпіння і чеснота сильних..
правильно,
дуже чутливі до метелик брудної або starata...
параметри autoadattativi ви їх доведені повторити?
було б дуже цікаво дізнатися адреси мінімум.... ні?
Привіт всім ,ця машина збирає imp GPL? gi? нові ці машини є дуже низькі мінімум, було б цікаво, як підняти обороти холостого ходу двигуна.
привіт, мене ніхто не може? допомогти знайти цього ecu адреси, картку педаль - карти мінімум - аванси і час вприскування?
або, принаймні, один із цих?
Якщо збирає завод GPL або метан є рішення, щоб не зробити її вимкнути, коли падає на мінімум