Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199

як зіставити denso opel поради

привіт всім, я читав ебу denso opel astraJ 2012 1.7 125квт тільки ke будучи першим, що я читаю і що я бачу, щиро ? кілька днів, які я намагаюся розуміти, але мені буде трохи dificult також гк? є фап ? багато криві, я переплутав c'? яка на жаль, тільки на ке він вже відображається і defapatto так, ці ecu ? astraJ denso ax39nclsw440.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Здрастуйте, для цього ecu для defap, покладені на тих, хто знає цю роботу ? один з тих важких, запитайте info all' Admin форуму....

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    його notatato я також бачив, що він кілька кривих з драйвер для зіставлення, але не знаючи, що ecu не смію торкнутися до неї, навіть гк? записи, як люди кажуть, що ці автомобілі після зіставлення починаються, а потім гаснуть сонця, якщо не робиш defap то я не знаю, якщо ? правда

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Як вже? я сказав вам, ці ecu деталі, не s? якщо вони до цього часу протокол sw оригінальні престижні, що до місяця f? не було роботи і потрібно було втрутитися в руку, то ecu вже? і ніжний читаю це, то у вас інструмент офіційні стає простою +

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    x, а не з'? проблема k-tag творить чудеса

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    очі, що в цій ecu є деякі карти на 32 біт також має логіки...особливо для defap, не ? що від новачків..***** і каже, пристрасть двигуни ? у ці важкі...і протоколів sw благородних nn вони в курсі...так руки знаючи, що робити

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    насправді я запитав, xk? x мене цей ecu ? новий, як bosch, magneti marelli ? simens sn достатньо підготовлений, але щільна ? delco не знаю ще я бачив ke c sn хвилю карти з драйвера, але см вже сказав раніше, не знаючи lecu я навіть не думаю, d торкаючись до нього, я подумав, може бути, x отримати поради від тих, хто вже порівнювати, принаймні, ці ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    за допомогою якого інструменту ви читати?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    18
    Я згоден з Пристрасть Двигуни ? є Ecu bastarda і дуже важко...я там, то мене били кілька днів, і я зробив кілька тестів...з тим, відображення декількох кривих на дотик, пари, терміни, турбо-і залізничних...я зробив дуже легкий, і я повинен сказати, що прийняли добре, автомобіль...з-за DPF off ? дуже підлий...на сьогоднішній день мені здається, що ******* не читав ще не вирішене, і після такого-то кількості км спалахує контрольна лампа...в той час як ATR повинні вкладати вирішено, в іншому випадку v? ручної роботи і йдуть опустіть у районі DTC, щоб не мати + контрольні лампи горять.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    Citazione Спочатку Написав racetronic84 Visualizza Messaggio
    Я згоден з Пристрасть Двигуни ? є Ecu bastarda і дуже важко...я там, то мене били кілька днів, і я зробив кілька тестів...з тим, відображення декількох кривих на дотик, пари, терміни, турбо-і залізничних...я зробив дуже легкий, і я повинен сказати, що прийняли добре, автомобіль...з-за DPF off ? дуже підлий...на сьогоднішній день мені здається, що ******* не читав ще не вирішене, і після такого-то кількості км спалахує контрольна лампа...в той час як ATR повинні вкладати вирішено, в іншому випадку v? ручної роботи і йдуть опустіть у районі DTC, щоб не мати + контрольні лампи горять.
    racetronic ти вже намагався зіставлення їх, як я бачу, ви були ласкаві мені допомогти, cn адреси цього ecu?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •