-
інформація про дату програмування
Привіт всім, я хотів би отримати інфо на я, що і сталося... я картування alfa gtv 2.0 ts оснащений bosch m1.5.5. ..перейдемо до справи, після включення запису я завантажив мій хороший мод файл від 128kb перетворюється в bcb і півень зробив всі його прекрасні дії:
-Seed Key OK
-Скасування ОК
-запис завершено на 100%
-Вимкніть запалювання протягом 10 секунд
-Включіть запалення
-Центральний блок управління ОК
Все добре... тільки curiosit?....Бо що роблю пізно журналу з коня, і з FES останнім програмування мені 31\03\2000 і лічильник залишається в 1???(уточню, що автомобіль і 1998 року, але з тих пір, як я купив вже 1 програмування з цього моменту, і я думаю, що це було зроблено оновлення), не повинні дати мені час і лічильник піднятися на 2??? Спасибі всім вам, хлопці...
-
Ймовірно, записи або наступному оновленні навіть на eeprom, коли, можливо, робить дилерський, нічого дивного в тому, що тільки шляхом перепрограмування флеш-пам'яті з галло-лічильник не просувається. Не ? сказали, що має бути як автомобілі останніх.
-
Ідеально підходить. .. так все одно схопили мене, враховуючи, центральний ecu ок, карту і завантажена...
-
якщо у вас є сумніви, чи варто ? завантажена чи ні зробіть наступне...Rileggila і подивитися файл, який ce всередині hihih
-
зміна дати програмування ? додатковою функцією, що іноді ігнорується програмістами (для простота? експлуатації).
є кілька способів програмувати m1.5.5 alfa і fiat, офіційних і не і не всі зраджують дати, як правило, офіційний метод через examiner дата модифікації також питання гарантій.
-
я поділяю.*****unque ? перевагою, що не збільшує значення лічильника..тільки, що мені skizzo були сумніви, якщо карта була завантажена фактично hihih
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму